Klubbar

CLUB STUDIO ONE

CLUB STUDIO ONE

CLUB STUDIO ONE. Första fredagen varje månad.

Kommande arrangemang

Läs mer

Det finns ingen ytterligare information...

Klubb Beat

Klubb Beat

BEAT - The Sound of the Soulful Underground.

Nefs lördagsklubb är en av de sista soulbastionerna i Göteborg som har stått emot alla trender, vare sig det är nu-rave eller nydisco eller vad som nu kan vara "the flavour of the year". BEAT vurmar för soulen i all musik, gammal som ny, räkna med allt från Sun Ra till SA - RA. Efter år av hängivet vinylrotande har Al, Def Lef & Iris korpat åt sig en diger samling av dusty grooves och rara små sjutummare.

Al - Mannen som varje år i februari tar sitt pick och pack och drar till Arizonas dammiga warehouses och blivit frestad av white trashfamiljer att köpa deras skivor med svart musik för sköna överpriser. Han har ett stort nätverk av samlare & djs från Atlanta till Helsinki som alla tjatar på honom om att få lira på BEAT.

Def Lef - Hiphop farfar och cratedigger av rang, alltid först med de svåraste editsen, knasigaste jazziga mashupsen & den bortglömda discon.

Iris - Kvinnan som får vilket dansgolv som helst att koka med sin ohämmade och anarkistiska blandning av disco,latin,jazz och vad f*n som helst. Vänta er det oväntade när Iris står bakom spelarna.

Vi bjuder in gäster som vi gillar och som är lika hängivna som vi när det kommer till det totala dansgolvssläppet,ni kommer ALDRIG att se ett tomt dansgolv på BEAT, det sätter vi våra EGBA plattor på. Emellanåt bjuder vi in liveband som en liten överaskning mitt i natten när dansgolvet är som mest smockat. Gäster genom åren bla: Blood & Fire Soundsystem, Nobody beats the beat, Russ Dewbury,Nick the record, Mad Mats, POVO, Alan & Sören Skov, Mika Snickars, SkivsamlarLasse, Soulservice Max, Earland, Jazzfinger, Sweet Fred, Carlinhos, Hank Jacobs, Lovewonder, Patrik M, Dj Seen........Välkomna till BEAT, tag med ombyte, det blir en svettig natt!

Kommande arrangemang

Läs mer

Läs mer >  Def-lef på MySpace
Klubb Parlour

Klubb Parlour

Parlour är klubben och skivbolaget som bjuder på ett brett spektra av stilar men alltid med en röd tråd. Den röda tråden är dansant, primitiv och energisk. Förvänta er disco, psykrock, house etc. Vissa kvällar bjuds även gästakter in till klubben. Tidigare gäster har varit storheter som Soft Rocks (UK), Gerry Rooney (Black Cock, UK), Brennan Green (Chinatown, US), Jonny Nash (Land of Light, UK), Lugnet (SE), Mind on the run (SE) etc. Klubb Parlour är klubben som alltid spelar från hjärtat.

Kommande arrangemang

Denna klubb har inga kommande tillställningar bokade...

Läs mer

Det finns ingen ytterligare information...

NEFERTITI DANCE FRIDAY

NEFERTITI DANCE FRIDAY

Hip Hop // RnB // Trap // Dancehall

Kommande arrangemang

Denna klubb har inga kommande tillställningar bokade...

Läs mer

Läs mer >  facebook Läs mer >  instagram
PLAYHOUSE

PLAYHOUSE

Nefertitis legendariska tisdagsklubb! Jazz & jam på Playhouse!

Nefertitis tisdagsjam är en viktig hörnsten i Göteborgs jazzliv. Varje vecka öppnas av en spännande konstellation som är ledd av jamvärden och efter detta bryter jammet ut med full kraft, varsamt styrt av kvällens värd. Om ni undrar något om jammets struktur så prata med oss under kvällen.

Hösten och vinterns jamvärdar:
Rolf Jardemark, Johan Birgenius, Henrik Aronsson och Per Johansson.

Från baren serveras lite enklare och prisvärda rätter samt givetvis hela vårt digra dryckessortiment. På tisdagarna tar vi inte emot bordsbokningar då serveringen främst sker över disk. Men kom i tid så finns det säkert bordsplats för att spisa såväl jazz som mat och dryck vid.
Varmt välkomna!

Kommande arrangemang

Denna klubb har inga kommande tillställningar bokade...

Läs mer

Det finns ingen ytterligare information...

Nefertiti.se is produced and designed by Webfarm & Nullvoid