Klubbar

Beat

Beat

BEAT - The Sound of the Soulful Underground.

Nefs lördagsklubb är en av de sista soulbastionerna i Göteborg som har stått emot alla trender, vare sig det är nu-rave eller nydisco eller vad som nu kan vara "the flavour of the year". BEAT vurmar för soulen i all musik, gammal som ny, räkna med allt från Sun Ra till SA - RA. Efter år av hängivet vinylrotande har Al, Def Lef & Iris korpat åt sig en diger samling av dusty grooves och rara små sjutummare.

Al - Mannen som varje år i februari tar sitt pick och pack och drar till Arizonas dammiga warehouses och blivit frestad av white trashfamiljer att köpa deras skivor med svart musik för sköna överpriser. Han har ett stort nätverk av samlare & djs från Atlanta till Helsinki som alla tjatar på honom om att få lira på BEAT.

Def Lef - Hiphop farfar och cratedigger av rang, alltid först med de svåraste editsen, knasigaste jazziga mashupsen & den bortglömda discon.

Iris - Kvinnan som får vilket dansgolv som helst att koka med sin ohämmade och anarkistiska blandning av disco,latin,jazz och vad f*n som helst. Vänta er det oväntade när Iris står bakom spelarna.

Vi bjuder in gäster som vi gillar och som är lika hängivna som vi när det kommer till det totala dansgolvssläppet,ni kommer ALDRIG att se ett tomt dansgolv på BEAT, det sätter vi våra EGBA plattor på. Emellanåt bjuder vi in liveband som en liten överaskning mitt i natten när dansgolvet är som mest smockat. Gäster genom åren bla: Blood & Fire Soundsystem, Nobody beats the beat, Russ Dewbury,Nick the record, Mad Mats, POVO, Alan & Sören Skov, Mika Snickars, SkivsamlarLasse, Soulservice Max, Earland, Jazzfinger, Sweet Fred, Carlinhos, Hank Jacobs, Lovewonder, Patrik M, Dj Seen........Välkomna till BEAT, tag med ombyte, det blir en svettig natt!

CLUB STUDIO ONE

CLUB STUDIO ONE

Studio One är tillbaka på Nef i sommar! Mer info snart!

Kommande arrangemang

Denna klubb har inga kommande tillställningar bokade...

Läs mer

Det finns ingen ytterligare information...

KLUBB LIVSFARLIGT!

KLUBB LIVSFARLIGT!

Klubb Livsfarligt är den nya feministiska sommarklubben på Nefertiti!

Varannan fredag i augusti förvandlas Nefertiti till en plats där alla kroppar får känna sig som subjekt, obegränsade till att släppa loss, njuta av och go bananas för kärleken till musiken och dansen. För Klubb Livsfarligt är det livsviktigt att kämpa för en musik, dans- och klubbkultur som präglas av rum där kraft, pepp, gemenskap och kärlek utbyts och hämtas. Klubben kommer att lyfta fram kvinnliga musiker, dj:s och konstnärer med en gemensam nämnare: rytmiskt, vibrerande, bastungt och utflippat! Räkna med svettiga nätter. Låt oss tillsammans mötas på Nef i sommar för att förenas i ett gemensamt mål om en feministisk framtid. Den rosa våren är här för att stanna!

Kommande arrangemang

Denna klubb har inga kommande tillställningar bokade...

Läs mer

Det finns ingen ytterligare information...

Klubb Parlour

Klubb Parlour

Parlour är klubben och skivbolaget som bjuder på ett brett spektra av stilar men alltid med en röd tråd. Den röda tråden är dansant, primitiv och energisk. Förvänta er disco, psykrock, house etc. Vissa kvällar bjuds även gästakter in till klubben. Tidigare gäster har varit storheter som Soft Rocks (UK), Gerry Rooney (Black Cock, UK), Brennan Green (Chinatown, US), Jonny Nash (Land of Light, UK), Lugnet (SE), Mind on the run (SE) etc. Klubb Parlour är klubben som alltid spelar från hjärtat.

Kommande arrangemang

Läs mer

Det finns ingen ytterligare information...

Nefertiti Dance Friday

Nefertiti Dance Friday

PREMIÄR! Nefertiti Dance Friday

Efter en grym sommar på Nefertiti så inleder vi hösten med en ny storsatsning. Fredagen den 5e September har Nefertiti Dance Friday premiär! Konceptet är enkelt: Vi ger er en grym fest med ett livat dansgolv med allt från klubbiga Hip Hop-vibbar till experimentell Funk. Kvällen gästas av Nefertitis DJs som kommer leverera ett maxat dansgolv inne i lokalen. Samtidigt kommer den fantastiska uteserveringen vara öppen för dig som vill njuta av sommarens kanske sista varma natt till dina favorithits.

———————————————————————————

DJ XAPPA

Girlpower, Desert Funk, Dancebeat, Hits

DJ CLARIS (+GOLDSOULS)

Hip-Hop & RnB, Bangers, Dancehall

DJ DEFLEF

Bollywood Funk, Tropical Disco, Dancehall Classics, Old School

DJ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Hip-Hop, Old School, New School

Kommande arrangemang

Denna klubb har inga kommande tillställningar bokade...

Läs mer

Det finns ingen ytterligare information...

PLAYHOUSE

PLAYHOUSE

Nefertitis nya tisdagsklubb! Jazz & jam på Playhouse!

Nefertitis tisdagsjam är en viktig hörnsten i Göteborgs jazzliv. När vi nu startar jamhösten är det med nytt namn, nytt koncept och våra erfarna jamvärdar Samuel och Christian har knutit till sig fyra nya briljanta jazzälskande jamvärdar: Johan, Simon, Vanessa och Viktor!

Thank God Its Friday

Thank God Its Friday

Fredag den 27:e Juni samt 4:e,11:e och 25:e Juli kommer Selle aka DJ Finest tillsammans med vänner se till att alla musikälskare i Göteborg hittar till Nefertitis lokaler.

Vi ger er "Thank God Its Friday" en sammanflätning utav de 3 utav de hetaste klubbarna i Göteborg just nu; Soul Kitchen, Crazy Sexy Cool och The Bridge. Tillsammans täcker de musikstilarna Reggae, Roots, Disco, Hip Hop, R&B Newjack Swing, Acid Jazz, Breaks, G-Funk, Soulful House, Dancehall, Neo-Soul och Funk. Tanken bakom satsningen är att alla ska kunna trivas och låta musiken överraska er under varje besök. Ambitionen är att vara den självklara fredagshäng för alla människor som gillar bra musik, dans och gott häng i Solen. För att höja upplevelsen installerar vi olika mat tält från olika världsdelar samt bjuder in de duktigaste bartenders i stan för att säkra och skapa en magisk atmosfär på Nefertitis omtyckta uteservering.

27 juni Soul Kitchen Dj Finest med Ola Kjellman och Viktor Småbizzle (Goodlife)

4 juli Crazy Sexy Cool med Dj Finest & Dj Reina med Eka Ström (Femtastic)

11 juli Crazy Sexy Cool med Dj Finest with Dj Reina & Dj EKA (Femtastic)

25 juli The Bridge DJ Confuze Dj Finest + vänner

Kommande arrangemang

Denna klubb har inga kommande tillställningar bokade...

Läs mer

Läs mer >  Club Soul Kitchen
WHAT WE DO IS SECRET

WHAT WE DO IS SECRET

Varenda onsdag fr.o.m 2 juli. Vi kör tills vi stupar.

WWDIS flyttar in på Nefertitis utegård hela sommaren!

Göteborgs grymmaste utehäng. Food trucks. Liveband. DJs. Nattfilm + överraskningar.

Om det mot förmodan skulle regna, det gör aldrig det i Göteborg dock, så kör vi allt inomhus. Vi flyttar in palmer och rubbet.

WWDIS sommarklubb är en safe jävla bet.

21.00-03.00

Premiär 2 juli alltså! MISSA INTE!!!

Kommande arrangemang

Denna klubb har inga kommande tillställningar bokade...

Läs mer

Läs mer >  Mer info:
Nefertiti.se is produced and designed by Webfarm & Nullvoid