Nyhetsarkiv

CAKE & PARLOUR på Nöjesguidens Göteborgspris!

Onsdag 5/2

CAKE & PARLOUR på Nöjesguidens Göteborgspris!

KLUBB PARLOUR som drivs av Dj Crinan och Dj Anders och som huserar på Nefertiti en lördag i månaden är nominerade i kategorin klubb till Nöjesguidens Göteborgspris 2013.

Nomineringen lyder: "Med minimalistisk marknadsföring har Parlour i flera år levererat fantastiska discofester med tillhörande edit-tolvor som avslöjat en aldrig sinande kunskap om musik. Dags att de får det ljus på sig som de så väl förtjänar."

Festen är fredag 7/2 på Pustervik och vår sommarklubb CAKE står för kalaset på stora scen med ANAYE bl.a.

På Nef kör fantastiska JENS & THOBIAS DISCOKLUBB dansfest till 03. Du hinner med både och.

 
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Söndag 22/12

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

2013 har varit ett, som vanligt, enormt intensivt år på Jazzklubben Nefertiti! Massor av fantastiska konserter och svettiga nattklubbar. Nu laddar vi för 2014!

Vi har öppet på Juldagen med technofesten SEASONS och lördag 28/12 med mellandagsfest med discoklubben PARLOUR!

Vi ses & tack alla som besökt oss under året! Vi finns tack vare er!

 
FIRE! Orchestra tillbaka på Nef!

Tisdag 1/10

FIRE! Orchestra tillbaka på Nef!

FIRE! Orchestra består av 28 musiker från den svenska jazz- och improvsationsscenen! Sist de var på Nef fyllde de stället till bristningsgränsen, såväl på scen som i lokalen. Vi är enormt glada att ha dem tillbaka! Torsdag 9/1 är datumet.

 
Magnum Coltrane Price INSTÄLLT!

Onsdag 11/9

Magnum Coltrane Price INSTÄLLT!

Tyvärr är fredagens konsert med Magnum Coltrane Price inställd pga sjukdom. Vi hoppas att kunna återkomma med nytt datum för hans besök senare i år/tidigt 2014.

 
Ny stängningstid på fredagar...

Fredag 16/8

Ny stängningstid på fredagar...

Vi öppnar kl 23 och stänger kl 03 på kvällens CAKE.

Angående den nya stängningstiden...

I kväll är första kvällen då vi tvingas stänga kl 03 på fredagar, efter en politisk härdsmälta där den förre länspolismästaren Lars Klevensparr och Social resursnämnds ordförande Dario Espiga var drivande. I gårdagens GP uttalade sig polisens nye krogsamordnare Bo Källvik på följande sätt: "I den statistik jag sett finns det ingenting som tyder på att våldet skulle öka efter klockan tre på natten. Jag har svårt att se logiken i att krogarna måste stänga tre på fredagar men får ha öppet till fem på lördagar." Det har vi med.

Vi hoppas på ändring snart och att Göteborg kan få bli den kulturellt blomstrande och mångfaldiga stad som vi vill att den ska vara. Åtgärder mot våldet bör göras men det ska fortfarande gå att dansa till gryningstimmarna tycker vi!

/ Joachim Nordwall, klubbchef Nefertiti.

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Nästa sida Sista sidan
Nefertiti.se is produced and designed by Webfarm & Nullvoid