Program ä Biljetter

Bild för Cake DOMINIQUE YOUNG UNIQUE

Cake DOMINIQUE YOUNG UNIQUE

+ HAPPY CLOUD & SMILING BEAR + GULD-BELLA

Den 6 juli får vi långväga och celebert besök i form av Dominique Young Unique (US). Med endast två spelningar i Skandinavium kommer Dominique Young Unique och hennes posse till CAKE för att ge oss en grym kväll.
Happy Cloud och Smiling Bear spelar sina favoritlåtar, Guld-Bella sätter fart på dina ben och Juliana Zapata värmer upp dansgolvet.

Dominique Young Unique
Som tolvåring började Dominique Young Unique rappa i Tampa Bays hårda förorter, nu lever hon drömmen och har uppträtt på scener tillsammans med N.E.R.D, Big Boi, Die Antwoord och Gucci Mane. I samarbete med sin producent David Alexander har hon släppt tre grymma mixtapes, och nu senast Stupid Pretty som är snabb, rå och sjukt festlig. Dominique Young är på väg att ta över både dansgolv och hiphopscen med sina mash ups av klubbmusik och tung hipop.

Happy Cloud & Smiling Bear
Det är ingen som riktigt vet vad Happy cloud och Smiling bear spelar, kanske hiphop? Kanske lite r’n’b? Oavsett vad är det alltid gött.

Guld-Bella
Guld-Bella spelade sina första skivspår i en alpby i Schweiz i januari 2008 med grym electro och fet hiphop, numera är Bella medlem i Klubb Guld som under hösten förgyllde Nefertiti.


Detaljer

Cake DOMINIQUE YOUNG UNIQUE

Genre
Klubb
Klubb
CAKE
Datum
Fre 6/7
Tid
23:58
Pris
100 kr

Konsert börjar ca 1 timme efter öppningstid. Bokat bord hålls ca 1 timme efter öppning.

Köp biljetter / Boka bord

Antal biljetter

Bordsplatser är fullbokade.

Cake DOMINIQUE YOUNG UNIQUE är fullbokat!

Läs mer

Nefertiti.se is produced and designed by Webfarm & Nullvoid