Colors Blue - Mayorkun live | Nefertiti

Colors Blue – Mayorkun live

Onsdag 19 juli

Datum: 19 jul
Pris: 200 kr
Insläpp: 20:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 23 år
På Scen: 20:00

Välkomna till Colors Blue Night på Nefertiti 19e juli! Nu har semestern satt igång och vi är riktigt peppade på den blå kvällen.

Colors, den omtalade klubben som har hyllats som Sveriges bästa klubb och vunnit otaliga priser sedan starten 2007, kör nu sommarens tredje kväll på Nefertiti. För denna speciella natt kommer vi att omfamna blå  nyanser i varje aspekt av evenemanget.

Denna kväll är vi är stolta över att presentera en otrolig artist som tagit sig hela vägen från Nigeria till oss:

Mayorkun (NG)

Den enastående sångaren kommer att inta scenen på Nefertiti den 19e Juli. Mayorkun har tagit musikscenen med storm och fängslat publiken med sin otroliga röst.

Mayorkuns musik, som kommer från Nigeria, överskrider gränser och blandar levande afrobeats-rytmer med smittande melodier som fastnar på huvudet. Hans låtar ”Holy father”,  “Sugarcane”, “Certified Loner” och “Mama”, har fått miljontals visningar och etablerat honom som ett musikaliskt underbarn.

Mayorkuns scennärvaro är oöverträfflig. Hans energiska danssteg och magnetiska karisma kommer göra dig förtrollad, vilket gör varje ögonblick av hans framträdande till en oförglömlig upplevelse.

Förbered dig på att bli hänförd av Mayorkuns unika fusion av modern dansmusik med afroinfluenser.

För att ge dig en extra smakupplevelse kommer vi att bjuda våra tidiga gäster på en läcker BBQ av ingen mindre än Dominican Bob (Om vädret tillåter). Låt dig förföras av de smakrika grillade rätterna och njut av en kulinarisk resa till Karibien.

Och vad vore en kväll på Colors utan en speciell signaturdrink, som denna kvällen kommer att serveras blå.

___

Men det är inte allt – Vi har ännu mer att erbjuda våra tidiga gäster: Ta utmaningen och spela en omgång pingis, försök att sätta bollen i basketkorgen eller testa din skicklighet i jätte Jenga. Tricia & Charity, skickliga flätexperter, kommer att vara på plats för att förvandla ditt hår till konstverk. Låt dem skapa fantastiska flätor, spraya och glittra upp det i kvällens färg, som kompletterar din outfit och får dig att sticka ut i folkmassan. Dessutom tar Dominican Bob hand om grillen på uteserveringen.

___

För att garantera att du får den bästa upplevelsen på Colors Blue Night behöver du klä dig i rätt färgtema – blått. Genom att följa kvällens färgkod får du förtur i kön och ett rabatterat inträde. Men kom ihåg, om du inte följer färgkoden riskerar du att inte komma in. I sådana fall tillkommer även en extra avgift på 100:- i dörren och vi förbehåller oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning.

**Detta gäller på Colors!

Du behöver ha rätt färg på kläderna*. Rätt färg ger köföreträde. Rätt färg ger billigare entré.

Om du inte klär dig efter kvällens färgtema riskerar du att inte komma in. Det kostar även 50 kr extra i dörren, och vi tar oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning. Gäster som följer färgkoden får förtur i kön och billigare inträde!

Förköp standard: 200kr

Entré: 250 kr (med rätt färgtema)

*Godkänd färgkod är: Överdel med tydligt färginslag, underdel med tydligt färginslag eller minst två accessoarer (keps, halsband, skor, bälte etc.) i rätt temafärg.

Colors Blue Night 19/7

Dresscode: BLÅ (Regler för färgkoden finns ovan)

Live: Mayorkun (Nigeria)

DJ Residents: DJ LV, O-One, Confuze, DJ Dainja & Lady Louise

Plats: Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6.

Tid: 20:00-03:00

OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter!

Följ oss på Instagram: #colorsgbg @colorsgbg

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies