Colors Yellow Night | Nefertiti

Colors Yellow Night

Den här konserten har redan varit

Datum: 3 aug
Pris: 225 kr
Insläpp: 20:00
På Scen: 00:00
Stänger: -
Typ:
Åldersgräns: 20 år

Colors Yellow Night / 3 augusti

Vi är redan inne på den 6e Colorskvällen och denna gången är färgen GUL. Föra att fira solens gula energi är vi galet stolta över att presentera en artist som är en drömbokning för oss på Colors: The Energy God, ELEPHANT MAN

Live: Elephant Man, känd som The Energy God och är en av de mest färgstarka karaktärerna på dancehall-scenen. Ele började sin musikaliska karriär som medlem av Scare Dem Crew, och fortsatte senare som soloartist. Han började göra musik 1995 och har släppt många kända hits som “Pon De River Pon De Bank”, “Nuh Linga”, “Willie Bounce” och “Signal De Plane”. Han är den största favoriten hos dansarna så put them sneakers on and get ready för en galen kväll på Nefertiti. Vi utgår från att folk från hela Norden vallfärdar till Colors denna kväll.

Icysmilez är tillbaka och blingar dina tänder på vår uteservering. Följ henne på instagram @icysm1lez för mer info och inspiration.

Beer N Fries: Inspirerade av subkulturen där musik, konst och mat vävs samman och skapar magi. Ikväll tar dom sig från Södra larmgatan 4, lagar mat för Colors och det är fantastiskt goda pommes, fried chicken, tryffelsås med mera! Yummie!

Så, vad är Colors? Colors är den omtalade klubben som startade 2007 och som har blivit utsedd till Sveriges bästa klubb och vunnit många priser genom åren. Här sätter vi färg på allt, كل شىء, tutti, todos! Belysningen, kläderna, drinkarna, detaljerna, vi kör verkligen ALL IN efter kvällens valda temafärg. Detta är ett event där vi har något som passar alla. Vi bjuder in frisörer, tatuerare, gästkockar, djs, sätter upp olika spel som pingisbord, basketkorg, jätte jenga, 4 i rad samt att vi har livekonsert på Nefertitis inomhusscenen varje onsdag, hela sommaren.

Colors Yellow Night 3/8 Dresscode: Gult (Regler för färgkoden finns ovan) Live: Elephant Man (Jamaica) Residents: Dainja, Confuze, Lady Louise, Miss Dj, Evibz & friends Plats: Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6. Tid: 20:00-03:00 Ålder: 20+ OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter! Följ på Instagram: #colorsgbg @colorsgb

Viktigt! Colors är ett sommarevent som mer liknar en festival än en nattklubb. Entrébiljetten garanterar inte att du får en plats framför scen när artister uppträder. Vi säljer inte konsertbiljetter utan inträde till vårt event. På Colors kommer ofast mpnga besökare och alla kommer inte ha chans att se alla konserter.

Följ på Instagram: #colorsgbg @colorsgbg

Liknande Evenemang

West Pride – Soak Me

Lördag 15 juni
Läs mer

What’s Good: Dope Caesar (NG)

Lördag 22 juni
Läs mer

RNB & Slow Jams

Torsdag 8 augusti
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies