Hiphop Revolution | Nefertiti

Hiphop Revolution

Lördag 18 november

Datum: 18 nov
Pris: 140 kr
Insläpp: 12:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: år
På Scen: 12:00

Hiphop Revolution Festival 2023 är en fjortonde års dansfestival och har hållits de första fem åren i Jönköping men kommer att hållas för nionde gången i Göteborg, Sverige. Årets upplaga kommer att ha ett par överraskningar som kommer att presenteras live under festivalens program. Du måste delta i årets upplaga för att vara med i dessa överraskningar. Festivalen är gjord från dansare till dansare, även om fans av dans, kultur och underhållning. Festivalen bjuder på mycket dans, musik, kultur och underhållning. Öppet för alla åldrar, inklusive grupper och familjer.

– Festivalen har pågått sedan 2009 och vi är glada att kunna presentera ännu ett år med mycket dans, jam, kulturaktiviteter och ren gemenskap –


Lördagens program 18 november kommer vi vara på Nefertiti som inkluderar en klubb känsla uttagning som kallas cypher tryouts i solokategorierna hiphop, popping, house dans, breaking, junior allstyle 16- & vuxen allstyle 17+. Varje cypher tryouts är 75 minuter.

Eventet kommer också att erbjuda hållbarhetskläder i begränsad upplaga från Dedicated Brand ochmer underhållning som uppträdanden, showcase, öppet dansgolv, efterfest och mycket annat roligt under hela dansevenemanget.

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies