Man and my Kite + Melody Fields | Nefertiti

Man and my Kite + Melody Fields

Lördag 30 september

Datum: 30 sep
Pris: 200 kr
Insläpp: 18:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 19:00

Fauna presenterar en kväll på Nefertiti med albumaktuella Melody Fields
och Me And My Kites

~ Melody Fields ~

Melody Fields är ett band från den pulserande musikaliska enklaven Göteborg som förenar modern psykedelia, indie rock och shoegaze till en fängslande ljudväv. Med influenser från band som Spiritualized, Moon Duo och La Düsseldorf skapar de ett ljudlandskap av förtrollande harmonier, svepande gitarrer och eteriska texturer som hyllar pionjärer inom den psykedeliska rockscenen samtidigt som de banar sin egen unika väg med en fräsch och modern approach.

Under hösten släpper Melody Fields sina två nya album ”1901” och ”1991” och den 18 augusti släpps deras nya singel ”Hallelujah” som kommer släppas på en 7”. Allt detta ska såklart firas och efter ett framträdande på Svartedalen är det dags för ett stopp på hemmaplan. Vi är extremt glada över att de vill komma till Fauna och spela på Nefertitis intima scen!

Melody Fields på Spotify: https://open.spotify.com/artist/0nZvmigTPvyX1LKwGHWleC?si=YMQj8da0TGqCHUECMalgQA

~ Me And My Kites ~

Me and My Kites från Stockholm spelar hippiepop. Med drömska arrangemang gör de fantasifulla äventyr för dina öron. Sveps med bland vimsiga pianon, fuzz och fiol, stämsång och sväng med färger lånade från det sena 60-talet. Bandet har spelat ihop i mer än tio år och har precis släppt sin fjärde LP “A Safe Trail”. Bandet har spelat i bland annat England, Belgien och Frankrike och detta blir deras tredje spelning i Göteborg. Musiken är fullt av kontraster, men målet är alltid något optimistiskt och hoppfullt. Blunda och dröm dig bort med oss.

Me and My Kites är: David Svedmyr: 12-strängad gitarr, piano och sång, Lisa Isaksson, tvärflöjt och sång, Mikael Lennholm: elgitarr och sång, Agnes Nykäsenoja: fiol och sång, Joel Öhlund: elbas och sång, Tove Rhodiner: Mellotron, Petter Owen: trummor.

Me And My Kites på Spotify: https://open.spotify.com/playlist/6tqPS9N02l7wOVyHFY2dIe?si=d53e7a065f1d4678

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies