Summer Session: Mapei | Nefertiti

Summer Session: Mapei

Fredag 12 juli

Datum: 12 jul
Pris: 330 kr
Insläpp: 17:00
På Scen: 19:00
Stänger: 23:00
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

Summer Sessions presenterar: Mapei Live på Nefertiti, 12 juli

Efter succén i Så Mycket Bättre är det nu dags för Mapei att bege sig ut på egen turné i Sverige. Med sig har hon ett starkt liveband och en mängd nya låtar från tv-programmet som för första gången kommer att framföras live.

Mapei, den svensk-amerikanska multiartisten, är känd som sångerska, rappare och låtskrivare. Nyfikenhet är ett återkommande tema i hennes kreativa värld. Hennes musikaliska mångsidighet och engagemang för det oförutsägbara har definierat hennes 15-åriga karriär. Hon nådde en global hit med “Don’t Wait”, har släppt tre album med över 230 miljoner streams globalt och vunnit Musikförläggarnas pris för Årets Textförfattare. Mapei rör sig sömlöst mellan genrer som en musikalisk kameleont och har samarbetat med artister som Swedish House Mafia, Major Lazer, Robyn och Timbuktu.

I höstas fängslade Mapei publiken i TV4:s Så Mycket Bättre, där hon visade sin musikaliska och personliga resa. Hennes tolkning av Eagle-Eye Cherrys “Save Tonight”, titulerad “Minns ikväll”, har klättrat på både radio- och Spotifylistorna.

Hon startade sin första mini-turné vid 12 års ålder och har blivit kallad “Skandinaviens främsta rappare” av Timbuktu och Sveriges bästa liveartist av Markus Krunegård. I vår får publiken chansen att uppleva henne live på några av Sveriges största scener, vilket garanterat blir en show att minnas.

Följ med oss på en extraordinär kväll med Mapei, en del av vår Summer Sessions konsertserie. Missa inte chansen att uppleva en av Sveriges mest dynamiska artister live på scen!

Liknande Evenemang

Abstract Crimewave

Lördag 16 november
Läs mer

Summer Sessions: Julia Lov

Fredag 19 juli
Läs mer

Summer Session: Mapei

Fredag 12 juli
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies