Soulhouse | Nefertiti

Soulhouse

Den här konserten har redan varit

Datum: 20 maj
Pris: 200 kr
Insläpp: 22:00
På Scen: 22:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 30 år

Soulhouse är tillbaka! Efter över tre års frånvaro är det äntligen dags för denna legendariska soulklubb att återvända till Jazzklubben Nefertiti. Den 20e maj bjuder vi in alla soul-älskare att komma och uppleva en kväll fylld med fantastisk musik och härlig stämning.

Vad är Soulhouse?

”Soulhouse grundades för över 15 år sedan, ursprungsidén var att samla alla de som gick ut ”förr i tiden” på ställen som New Yaki, Klubb Patricia,Blitz , 90- talets Park Lane , well you name it!

Samtidigt var det min kärlek till musik och att få just min favorit ”genrer ” med mina vänner som delar den kärleken, på ett och samma ställe…….EN HET kväll❣️ Så blev det! Främst en gång per år….olika ställen runt hela stan.

Vänner kom, sen kom vänner med deras vänner osv….osv…. Många för musiken, men många också för stämningen och känslan vi älskar att ha, det har blivit att man tar sin fest till Soulhouse.

Från start var det mina fina vänner the Funk soul brothers” Marc & Cassius, ” Dj Nenne” som levererade grym musik. Därefter har det också varit andra fantastiska Dj:s ”

På scenen denna kväll hittar du DJ Dainja och O-One som kommer att hålla dansgolvet igång hela natten. Dessa DJs är kända för att spela de mest dansvänliga funk- och soulklassikerna och 90-tals RNB. Hits som garanterat får dig att röra på dig. Inslag av surprise beats kan också dyka upp….

Soulhouse har alltid varit känt för sin speciella atmosfär och denna kväll blir inget undantag. Vi har också en åldersgräns på 30 år då Soulhouse alltid haft en äldre publik. 30 – 50+

Så samla ihop dina vänner redan nu och gör dig redo för en oförglömlig kväll på Soulhouse på Jazzklubben Nefertiti. Biljetterna är begränsade, så se till att köpa dina så snart som möjligt! Vi ses på dansgolvet!

Liknande Evenemang

West Pride – Soak Me

Lördag 15 juni
Läs mer

What’s Good: Dope Caesar (NG)

Lördag 22 juni
Läs mer

RNB & Slow Jams

Torsdag 8 augusti
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies