Om Nefertiti | Nefertiti

Om Nefertiti

Allmänt

Nefertiti är en konsertlokal, restaurang, bar och klubb som ligger centralt belägen på Hvitfeldsplatsen 6 i Göteborg. Du tar spårvagnen till Grönsakstorget eller promenerar från någon av centrums alla ytterpunkter och där någonstans, ungefär i mitten, hittar du Nefertiti med en solig uteservering. En mötesplats för alla åldrar, kulturer och musikgenrer. Legendariska artister har satt sin prägel i väggarna och du känner historien från förr så fort du vandrar in genom valven. Vi försöker bevara detta genom att ta tillvara på kulturen, gemenskapen och glädjen i denna fantastiska byggnad. Nefertiti ligger i Gamla Latins källarlokal som i dag är en del av Pedagogen-området. Huset byggdes 1857–1861 och ritades av arkitekten H J Strömberg.

Musik

På Nefertiti hittar du idag allt från jazz, soul, pop, rock, punk, världsmusik, blues, hip hop och progg. Scenen är bred och alla är välkomna att dela med sig av sin egen musikhistoria hos oss.

Restaurangen är vibrerande, spännande och lyhörd för världens alla smaker och drinkarna ger dig minnen från den där solsemestern som greppade ett extra tag om ditt hjärta.

Ny ägare

Som Nefertitis nya ägare är vi måna om våra trogna gäster och musiker både nationellt och internationellt. Men vi tar också emot alla nya besökare med öppna armar. Tillsammans med och för kulturen mot ljusare tider.

Presentkort

Presentkorten är giltiga i 1 år från inköpsdatum.
Gäller både konsertbiljetter samt till restaurangen.

Hyra Nefertiti?

Nefertiti erbjuder en unik och anrik lokal som passar för både privata fester, filminspelning, företagsevent med mera. Lokalen är otroligt mysig med tegelväggar, filmisk belysning och historiska valv som ger dig en känsla av att gå in på en dunkel klubb i New Yorks blöta kvarter. Du fångas upp av två barer, en spännande meny och en ljudanläggning som får kritikern att mjukna.

Kontakt

Kontakta oss på info@nefertiti.se så hittar vi något som passar just dig.

Kapacitet

300 personer inomhus. Ca 110 sittande. 1200 personer med vår underbara uteservering där solen lyser hela dagen.

Tider

Skicka ett mail till oss så anpassar vi oss så gott som det går efter datum, tid och behov.

Pris

Ingen uthyrning är oftast den andra lik då vi anpassar och skräddarsyr efter dina behov. Det kan hända att ni vill beställa in mat från vår egen kock eller ordna med förberedelser dagen innan. Vi löser allt efter era behov. Kontakta oss med era önskemål så återkommer vi med en offert!

Övrigt

För att nämna något om Nefertiti on the road:
Volvo har förevigat, spelat in och utformat sitt jazzläge i sina bilstereos efter Nefertitis unika ljudlokal. Inställningen separerar publikjudet och ljud från olika delar av scenen för att skapa en unik upplevelse för lyssnaren.

Press

Ange vilken/vilka konserter du vill bevaka och i vilket syfte. Glöm inte att ange ditt namn, företag samt maila i god tid till info@nefertiti.se kontaktuppgifter så att vi når dig.

Fotografering

Pressfotografer behöver uppvisa fotoackreditering för att fotografera under Nefertitis konserter.

Följande förhållningssätt:

– Endast första tre låtarna
– Ingen blixt
– Blockera inte sikt för publiken
– Stör inte artisten på scen

Klubbars FAQ

Frågor & svar

Alla gäster ansvarar för vårdad klädsel och beteende. Vi betalar inte tillbaka entréavgifter eller förköpsbiljetter om ni blir nekade i entrén. Man kan bli nekad i entrén pga av för låg ålder, om man dyker upp för alkoholiserad eller uppför sig hotfullt mot våra vakter eller personal. Dessa regler gäller för ett helt sällskap. Medhavd alkohol,innehav av farliga föremål, lustgas ballonger eller avvikande beteende accepteras inte i eller utanför våra lokaler. Bryts dessa regler har vi rätt att avvisa gästen eller kontakta polismyndigheten.
Vi tar oss rätten att fota och filma under våra klubbkvällar för att använda i marknadsföring i våra sociala medier. Gästen ansvarar för att kolla upp vilket event som kvällen erbjuder.

Konserter FAQ

Vi säljer biljetter via tickster.com- Vid utebliven Information eller mail, kontaktar ni därför denna koncernen.

Om du missar din konsert eller inte dyker upp i tid kan du bli av med din bordsbokning. Vi ber därför alla våra gäster att respektera detta och att vänligen dyka upp i god tid innan konserten börjar.

Vi betalar inte automatiskt tillbaka din biljett vid sjukdom eller missad konsert. Du behöver uppvisa ett sjukintyg från läkare för att detta ska ske.

Utebliven konsert

Vid inställda konserter gäller följande:

Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället. Vi ber om er förståelse för att återbetalningar kan ta något längre tid.

Flyttade konserter

Spara din biljett – Din köpta biljett gäller till det nya datumet! Om du inte skulle ha möjlighet att gå på din konsert och vill göra ett återköp kan du göra detta senast två veckor innan det nya datumet. Kika i inkorgen, där får du mail om eventuella uppdateringar.
Vid återköp mailar du info@nefertiti.se och bifogar referensnumret på biljetten.

Jobba på nefertiti

Skicka gärna ett CV, personligt brev eller en hälsning om du skulle vilja jobba/samarbeta med oss.
info@nefertiti.se

Inställningar för cookies