Restaurangen

Välkommen till det nya köket på Nefertiti som inspireras av Amerikansk soul food där musiken smaksatt maten genom generationer och traditioner.

Meny utan ramar

Vi har skapat en meny utan klassiska ramar där du själv avgör hur du vill äta. Hos oss går alla rätter att få som hel eller halv portion så välj din favorit eller testa flera. Låt vår proffsiga personal guida er igenom en härlig kväll med god mat och väl valda drycker därtill.

Välj plats, tid och stämning

Uppskattar man en middagssittning av det lugnare slaget rekommenderar vi en tidigare bokning. Det tenderar bli en högre ljudnivå på senare sittningarna då det på småtimmarna övergår till klubb med DJs och artister på vår legendariska scen.

Notera att en bordsbokning är på två timmar, önskar ni längre tid än så meddelar ni personalen vid bokningstillfället och inväntar en bekräftelse.

Vissa konsertdagar har vi begränsad möjlighet att ta emot matgäster utan konsertbiljett men hoppas att ni har överseende med det och att ni återkommer en annan dag. Vi känner ett stort ansvar att kunna fortsätta erbjuda en levande och bred livescen i Göteborg.

Under konserterna och på klubbspelningar kommer vi för att undvika trängsel i barer samt öka servicen, erbjuda möjligheterna att köpa mat och dryck via vår beställningsapp. Ladda gärna hem den innan ert besök på Appstore eller där appar finns och koppla ert betalkort för smidigare hantering på plats. Vi har såklart kunnig personal som kan hjälpa er om ni har frågor.

Om ni ej önskar att äta men ändå vill sitta under konserten har vi ett 20-tal obokningsbara platser i lokalen, vid barbord. Till dessa är det först till kvarn som gäller. Vid populära konserter rekommenderar vi därför att vara ute i god tid för att få en plats. Det går såklart även utmärkt att äta vid dessa bord.

Kök och bar

När du köper en matbiljett hos oss har du automatiskt bokat dig ett bord hos oss på Nefertiti. Bordet bokas i ditt namn och till så många personer som du köper mat till. Vänligen ta plats inom 30 minuter efter att restaurangen har öppnat. Se respektive tider för konsert på hemsidan.

Vid allergier eller frågor kontakta oss på:

Meny

Förrätter/starters

Fråga din servitör efter dags förrätter.

Varmrätter/Main

Slum Village Chicken
Lemon pepper friterad chicken med totopos, persilja, salladslök.
Serveras med vår egna BBQ sås samt chilimajo. 

– 195 kr –

Pankofriterad blomkål
med totopos, persilja, salladslök. Serveras med vår egna BBQ sås samt chilimajo. 

– 195 kr –

Smoked & Baked (Går även att få som vegetarisk)
Rökt och grillad bakpotatis med stekt sidfläsk, rödbetshummus, chilimajo, rödbetsbrunoas.

– 165 kr –

Louisiana hot dog (Kött eller vegetarisk)
Pineapple red slaw, senapsmajo, sötpicklad jalapeño och rostad lök

– 145 kr –

Caesarsallad (Kött eller vegetarisk)
Romansallad, lemon pepper kyckling, dressing, krutonger och parmesanost. Kan fås med stekt sidfläsk som tillval.

– 195 kr –

Desserter/Sweets

Nefertiti popsicle
Vår hemmagjorda svalkande isgalls. 

– 25 kr –

Brownie
Toppad med färsk passionsfrukt och mango.

– 65 kr –
Obs ändringar i menyn kan förekomma beroende på leveranser!