Mat och Dryck | Nefertiti

Restaurangen

Välkommen till det nya köket på Nefertiti som inspireras av soul food där musiken smaksatt maten genom generationer och traditioner.  

Meny utan ramar

Hos oss serverar vi från alla världens länder men med fokus på mat som har anknytning till en musikalisk upplevelse. Just nu har vi en fantastisk tacomeny på besök.

Välj plats, tid och stämning

Uppskattar man en middagssittning av det lugnare slaget rekommenderar vi en tidigare bokning. Det tenderar bli en högre ljudnivå på senare sittningarna då det på småtimmarna övergår till klubb med DJs och artister på vår legendariska scen.

OBS! Vissa konsertdagar har vi begränsad möjlighet att ta emot matgäster utan konsertbiljett men hoppas att ni har överseende med det. Vi känner ett stort ansvar att kunna fortsätta erbjuda en levande och bred livescen i Göteborg.

Om ni ej önskar att äta men ändå vill sitta under konserten har vi ett 20-tal obokningsbara platser i lokalen, vid barbord. Till dessa är det först till kvarn som gäller. Vid populära konserter rekommenderar vi därför att vara ute i god tid för att få en plats. Det går såklart även utmärkt att äta vid dessa bord.

Konsertmeny

Vi konserter erbjuds en specialanpassad konsertmeny som varierar beroende på om konserten är sittande eller stående. 

Meny

Taco med Chimichurri-Marinerad Fläskkarré

Förädlad fläskkarré, långsamt bakad och sedan stekt, skivad och serverad på mjukt majsbröd. Bädden av krispig vitkål och morot kompletteras med picklad rödlök, färsk koriander och riklig chimichurri. Avslutningsvis en touch av kryddig röd olja och en krämig soja-ingefärsmajonnäs för en fulländad smakupplevelse. Toppad med finhackad koriander.

– 2 tacos 155 kr –

Taco med Krispig Vit Fisk och Exotisk Mangosalsa

Saftig, vit friterad fisk, serverad på ett varmt stekt majsbröd och en bädd av krispig strimlad vitkål och morot. Rikligt toppad med en pigg Srirachamajonnäs och vår hemgjorda mangosalsa, där söt mango möter rödlök, schalottenlök, fräsch koriander och grön chili, smaksatt med färskpressad lime, en nypa salt och olivolja. Avslutas med ett strössel av finhackade cornichons för en syrlig touch.

– 2 tacos 155 kr –

Taco med Marinerade Vego Bites och Pebre Salsa

Härligt smakrik vegetarisk taco med marinerade Vego bites, perfekt stekta för att framhäva deras rika smakprofil. Serveras på ett mjukt, stekt majsbröd och en fräsch bädd av krispig strimlad vitkål och morot. Berikas med en unik ingefära-sojamajonnäs, som tillför en exotisk och pikant smakdimension. Toppas med vår hemgjorda Pebre salsa, en frisk och kryddig blandning av tomat, vitlök, koriander, lök och chili, försiktigt balanserad med citronjuice och kryddad med salt, svartpeppar och en hint av chiliolja. 

– 2 tacos 155 kr –

Ostbricka

Olika sorters ostar serveras med oliver, chornicorns och kex.

– 225 kr –
Inställningar för cookies