Om klubbar | Nefertiti

Om kubbar

COLORS är ett numera legendariskt sommarevent som vunnit alla svenska priser man kan vinna inom kategorin. Klubben startade 2007 och äger rum på onsdagar i juli och augusti. Tusentals människor vallfärdar till klubben som både äger rum utomhus och inomhus och fungerar som en minifestival med mängder med aktiviteter som basketmaskiner, pingisbord, tatueringsstudio och gästas även av olika restauranger som kör en pop up under sommaren. Lite som en lekplats för vuxna. Konceptet är enkelt men briljant: Varje onsdag har sin egen färg. Gästerna måste komma klädda i kvällens färg och allting är koordinerat efter temafärgen. Drinkar, lampor, inredningsdealjer mm. Colors bjuder även på stora internationella bokningar som Mobb Deep, Major Lazer, Asap Ferg, Konshens, Action Bronson, Elephant Man med flera.

Colors är Nefertitis stora sommarsatsning som äger rum varje onsdag. Mer info på www.colorsgbg.com (Biljetter köps via tickster.com)

Fredagarna på Nefertiti har fokus på tropisk musik & dans i genrer som afrobeats, afrohouse, dancehall, kuduro, baile funk & Amapiano. Bubblande dansgolv både inne och på Nefertitis stora uteservering tar oss på en exotisk resa till Jamaica, Nigeria och Rio. På What’s Good lämnar man bekymmer hemma och släpper loss, vågar ta ut svängarna på dansgolvet och träffa nya spännande människor.

Varje fredag på Nefertiti sedan 2017! 

Följ på Instagram @whatsgoodgbg

Fauna vill vara en utforskande klubb som rör sig inom det psykedeliska spektrat. För Fauna är också det visuella lika viktigt som musiken som framförs på scen så projiceringar av rörlig konst är ett konstant inslag under dessa kvällar. Målet kommer alltid vara att skapa en vibe i rummet där besökarna delar en gemensam upplevelse, en resa i det okända som bara är möjlig om en är villig att släppa taget om vad en trodde var möjligt. Det är den psykedeliska upplevelsen av Göteborg!

Fauna har bokat akter som GOAT, Fontän, Ultra Satan, Bongo Riot och med flera och äger rum någon gång i månaden. Håll utkik i kalendariet.

Följ på Instagram: @fauna_gbg

Lördagsklubben RNB Therapy tar oss tillbaka i tiden till 90- och 2000talet där den äkta RNB-känslan hade sin guldålder. När Blackstreet, Next, SWV, Dwele, Mary J Blige, Dru Hill, Musiq Soulchild med flera var allt på dansgolvet. Där tempot var långsammare, texterna känsligare och ögonkontakten starkare. En tid när Kelly Rowland textade Nelly via ett Excel ark och Neptunus producerade 43% av all musik på Billboard.

Throwback RNB med en och annan hiphop hit och spontana inslag av nutida bangers i en genomtänkt välmixad blandning.

Lördagar någon gång i månaden. Biljetter finns på tickster.com

Följ på Instagram: @rnbtherapygbg

Ekvatorbaren tar dig på en varm musikalisk resa i dynamiken mellan afrikansk och latinamerikansk/karibisk musik från olika tidseror. En unik mix baserad på vinylskivor och musik som sällan hörs på dansgolv i Sverige.


Inställningar för cookies