Afropiano | Nefertiti

Afropiano

Lördag 8 juli

Datum: 8 jul
Pris: 200 kr
Insläpp: 22:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 23 år
På Scen: 04:00

Madime & Nefertiti presenterar stolt – Afropiano 8 juli

Vi bjuder in er till en omisskännlig musikupplevelse med eventet Afropiano där vi hyllar den senaste musiktrenden och kombinerar den med de bästa afrobeats och amapianolåtarna.

För att sätta igång festen har vi bjudit in den heta DJ-duon Jyce från Paris. Deras musik är en fusion av amapiano och afrobeats, vilket ger en unik och dynamisk ljudbild. Jyce, bestående av två talangfulla DJs, har snabbt blivit en sensation inom den internationella klubbscenen med sin energifyllda och eklektiska musikstil. Låt dem ta dig på en resa genom en musikgenre som kommer få dig att dansa till varje beat.

Förutom Jyce kommer vi även att ha DJ LV och DJ Alfa från Göteborg bakom skivspelarna. Deras kunskap om amapiano och afrobeats kommer att skapa en stämning som får dig att släppa loss på dansgolvet. Låt dig svepas med av deras mixar och känna rytmen i kroppen.

Afropiano kommer att erbjuda två dansgolv – ett utomhus och ett inne. På så sätt kan du njuta av den underbara sommarkvällen samtidigt som du dansar till de hetaste rytterna. Evenemanget pågår från kl. 22:00 till 04:00, och för att säkra din plats kan du köpa förköpsbiljetter på tickster.com.

För att komma ihåg, Nefertiti är en exklusiv medlemsklubb. För att komma in behöver du ha medlemskort eller vara på gästlistan. Ansök om medlemskap via vår Instagram @nefertiti.se för att säkerställa att du inte missar denna unika festkväll.

Så ta med dig dina vänner och ge dig ut på en musikalisk resa genom Afrika på Afropiano. Upplev kombinationen av amapiano och afrobeats som kommer att få dina fötter att röra sig oemotståndligt på dansgolvet.

Datumet att komma ihåg: 8 juli. Platsen att vara på: Nefertiti. Låt musiken bli din guide och upplev en natt fylld av afrikanska rytmer och hypnotiska pianotoner på Afropiano!

(OBS: Amapiano är en sydafrikansk musikgenre som uppstod i Johannesburg. Den karakteriseras av sina mjuka pianoljud och livfulla rytmer som skapar en dansvänlig atmosfär.)

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies