All The Way Up | Nefertiti

All The Way Up

Den här konserten har redan varit

Datum: 17 maj
Pris: 150 kr
Insläpp: 22:00
På Scen: 03:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

Välkommen till ”All The Way Up” – en oförglömlig kväll av musik och dans! Vi är stolta över att presentera två av de mest begåvade DJ:arna inom amapiano och afrobeats – DJ LV och DJ Brew. Det här evenemanget äger rum den 17/5, kvällen innan Kristi himmelsfärdsdag, på en av de mest eftertraktade nattklubbarna i stan. Temat för kvällen är att hylla musikgenrerna amapiano och afrobeats, med sina högoktaniga rytmer som garanterat kommer att få dig att dansa hela natten lång.

För de som kanske inte känner till amapiano, är det en musikgenre som uppkom i Sydafrika under tidigt 2010-tal och har sedan dess blivit en av de mest populära genrerna i landet. Amapiano kännetecknas av dess distinkta trumrytmer och pianomelodier, och har en unik känsla som är svår att beskriva. Det är en genre som är full av energi och rörelse, och vi är glada att ha DJ LV med oss på scenen för att ge dig en natt fylld med amapiano-låtar.

Så kom och upplev ”All The Way Up” och dansa till de mest populära amapiano- och afrobeats-låtarna tillsammans med DJ LV och DJ Brew. Låt oss ta dig på en resa genom Afrikas mest pulserande musikscener och göra denna kväll till en du sent kommer att glömma!

Endast medlemskap/gästlista gäller för att få tillgång till Nefertitis nattklubbar. För att bli medlem ansöker du på instagram @nefertiti.se

Liknande Evenemang

DJ Boogie Blind (US)

Fredag 15 mars
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies