Aloha Dayparty | Nefertiti

Aloha Dayparty

Lördag 5 augusti

Datum: 5 aug
Pris: 100 kr
Insläpp: 14:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 23 år
På Scen: 19:00

Que Chevere!

Slå upp dörrarna till paradiset och kom och fira en av sommarens sista dagar på Nefertiti, Göteborgs tropiska oas.

Förbered er på årets första Latin dayparty med ett sprakande Hawaii-tema! Lördagen den 5:e augusti, från 14:00 till 19:00, kommer vi att förvandla Nefertitis uteservering till en pulserande festplats.

Kom i era mest färgglada kläder och njut av en dag fylld med tropiska smaker, från läcker mat till uppfriskande drycker. Förvänta er en blandning av traditionell latinamerikansk mat och inspirerade cocktails, allt serverat under öppen himmel.

Men en Que Chevere-fest skulle inte vara komplett utan en otrolig musikalisk upplevelse. Vi har live percussion som får er att känna att ni befinner er på en strand i Karibien, samt våra fantastiska DJ:s som håller takten med de hetaste latinrytmerna från öppning till stängning.

DJ Joswa och DJ Maykon kommer att hålla stämningen på topp, och vi har nöjet att välkomna en speciell gästdeejay för dagen, DJ-Humberto.

Kom ihåg, åldersgränsen är 23 år och uppåt, och dresscoden är FÄRGLATT! Låt oss fira denna fantastiska dag tillsammans under solen och stjärnorna. Så kom och häng med oss, för vi kan garantera att ni inte kommer vilja missa det här.

Aloha Dayparty – där Latin rytmer möter tropiska vibbar. Vi ses där!

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies