Amanda Ginsburg | Nefertiti

Amanda Ginsburg

Lördag 12 oktober

Datum: 12 okt
Pris: Från 295 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 19:00
Stänger: 23:00
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

Vi har äran att välkomna den flerfaldigt prisade sångerskan och låtskrivaren Amanda Ginsburg till Nefertiti lördag den 12:e oktober! Med sitt tredje album ”Tur att jag kan skratta” fortsätter Amanda att bjuda på sin välsvarvade och svängigt melodiska jazz på svenska, där humor och självdistans blandas med varma och vardagliga betraktelser.

Amanda Ginsburg har snabbt tagit en bred publik med storm, och hennes musik förvaltar arvet från några av Sveriges mest älskade sångare och låtskrivare – som Olle Adolphson, Monica Zetterlund och Beppe Wolgers. Med sin omisskännliga röst och unika förmåga att skapa melodier som berör, har hon blivit en älskad artist på den svenska jazzscenen. Hennes debutalbum ”Jag har funderat på en sak” släpptes 2018 och följdes av ytterligare två Grammisbelönade album.

Denna kväll kommer Amanda att uppträda tillsammans med sina skickliga medmusiker Filip Ekestubbe (piano), Snorre Kirk (trummor) och Anders Fjeldsted (kontrabas). Tillsammans bjuder de publiken på en afton fylld av värme, vemod och en hel del humor.

Amanda säger själv: ”Att skratta är något av det mest avväpnande som finns. Jag hoppas att vi ska skratta tillsammans!” Kom och upplev en kväll där vi tillsammans skapar värme genom musiken och skrattet.

Missade du Amanda i Allsång på Skansen, SVT:s Nationaldagsfirande eller På Spåret? Nu har du chansen att uppleva henne live på Nefertiti!

Detaljer: Lördag 12:e oktober Nefertiti Dörrarna öppnar kl. 18.00, konserten börjar ca kl. 19.00 Tillgängliga på Nefertitis hemsida och vid entrén

Säkra din plats för en kväll fylld av jazz, värme och gemenskap!

Liknande Evenemang

Amanda Ginsburg

Lördag 12 oktober
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies