Cari Cari (AU) | Nefertiti

Cari Cari (AU)

Den här konserten har redan varit

Datum: 17 aug
Pris: 150 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 20:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 20 år

Det australiensiska bandet Cari Cari har tagit musikscenen med storm med sin unika fusion av rock, folk och elektronisk musik. Bandet har fått ett växande antal fans runt om i världen tack vare sin innovativa och nyskapande musik.

Cari Caris musik är full av energi och kreativitet, och deras förmåga att blanda olika genrer och ljudlandskap har gjort dem till en av de mest spännande musikgrupperna på scenen idag. De har redan uppträtt på flera stora festivaler runt om i världen, inklusive Roskilde Festivalen och Glastonbury.

Bandets senaste album, ”Anaana”, har mottagits positivt av både kritiker och musikälskare. Albumet innehåller tio originallåtar, var och en med sin unika karaktär och känsla. Från den hypnotiska basgången på ”Summer Sun” till den sprudlande elektroniska ljudbilden på ”Out of Sight”, har Cari Cari skapat en musikalisk resa som tar lyssnaren på en emotionell berg- och dalbana.

Cari Cari består av sångerskan och gitarristen Stephanie Widmer och trummisen Oliver Welter. Deras samarbete har resulterat i en magisk musikalisk kemi som verkligen lyser igenom på scen.

Bandet har en spännande turné framför sig, där de kommer att uppträda på flera stora festivaler runt om i världen. Deras fans ser fram emot att se dem live, där de verkligen kan uppleva bandets unika ljudbild och energi.

Liknande Evenemang

Abstract Crimewave

Lördag 16 november
Läs mer

Summer Sessions: Julia Lov

Fredag 19 juli
Läs mer

Summer Session: Mapei

Fredag 12 juli
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies