Colors Blue Night | Nefertiti

Colors Blue Night

Den här konserten har redan varit

Datum: 27 jul
Pris: 200 kr
Insläpp: 20:00
På Scen: 00:00
Stänger: -
Typ:
Åldersgräns: 20 år

Colors Blue Night

Onsdag den 27 juli 2022 – Torsdag den 28 juli 2022
Nefertiti i Göteborg

Colors Blue Night / 27 Juli Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått! Nästa colors är den 27e Juli och färgen är blå. Blått kan vara mångas comfy color och vi räknar med att ALLA fixar en heltäckande blå outfit. Live har vi inga mindre än Fricky, killen från Umeå som inte bara slagit hitlistorna med storm utan även oss här i Göteborg. Ikväll är en kväll för flera nyanser av blått och vi släcker törsten med svalkande havsblå drinkar under en klarblå sommarhimmel.

Live: Carl Erik Friman, mer känd under sitt artistnamn Fricky är en svensk rappare och musiker. 2018 släppte han sin debut EP “Aqua Aura” som toppade den svenska albumlistan. EP:n innehöll låtar som ”Aqua Aura” och ”Hon Få Mig”, där den första var certifierad platina i Sverige och en av de mest streamade låtarna i Sverige på Spotify. ”Hon få mig” släpptes som en remix med Ozzy, Leslie Tay och Blizzy. Därefter fick även den platina i Sverige. Fricky har även gjort musik med kända namn som Broder John, Cherrie, BENNETT och Näääk. 2021 släpptes han senaste album “Fricktion”som innehåller singlarna “Moonshine” samt “Tanka Tänka”.

Icysmilez är tillbaka och blingar dina tänder på vår uteservering. Följ henne på instagram @icysm1lez för mer info och inspiration.

Beer N Fries: Inspirerade av subkulturen där musik, konst och mat vävs samman och skapar magi. Ikväll tar dom sig från Södra larmgatan 4, lagar mat för Colors och det är fantastiskt goda pommes, fried chicken, tryffelsås med mera! Yummie!

Så, vad är Colors? Colors är den omtalade klubben som startade 2007 och som har blivit utsedd till Sveriges bästa klubb och vunnit många priser genom åren. Här sätter vi färg på allt, كل شىء, tutti, todos! Belysningen, kläderna, drinkarna, detaljerna, vi kör verkligen ALL IN efter kvällens valda temafärg. Detta är ett event där vi har något som passar alla. Vi bjuder in frisörer, tatuerare, gästkockar, djs, sätter upp olika spel som pingisbord, basketkorg, jätte jenga, 4 i rad samt att vi har livekonsert på Nefertitis inomhusscenen varje onsdag, hela sommaren.

Colors Blue Night 27/7 Dresscode: Blått (Regler för färgkoden finns ovan)
Live: Fricky (Sverige)
Residents: Dainja, Confuze, Lady Louise, Dam 1 & friends
Plats: Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6.
Tid: 18:00-03:00
Ålder: 20+
OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter!

Viktigt! Colors är ett sommarevent som mer liknar en festival än en nattklubb. Entrébiljetten garanterar inte att du får en plats framför scen när artister uppträder. Vi säljer inte konsertbiljetter utan inträde till vårt event. På Colors kommer ofast mpnga besökare och alla kommer inte ha chans att se alla konserter.

Följ på Instagram: #colorsgbg @colorsgbg

Liknande Evenemang

DJ Boogie Blind (US)

Fredag 15 mars
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies