Colors Game Over | Nefertiti

Colors Game Over

Den här konserten har redan varit

Datum: 9 aug
Pris: 200 kr
Insläpp: 20:00
På Scen: 20:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

Colors Game Over 9/8 – Sommaravslutning

Med en sista stor färgbomb stänger vi officiellt ner sommaren 2023. Vi har haft en fantastisk säsong trots mycket regn och är så glada för alla härliga gäster som satt färg på denna sommaren. I gammal tradition håller vi lineupen hemlig på avslutningen. Klä er i en galen blandning av starka färger! Vi vill se hur vågade ni kan vara! Svart, vitt, grått eller brunt räknas inte. Vi ses en sista onsdag innan hösten sveper in. 

Avslutningen i år sker samma vecka som Way Out West-festivalen och många stora artister och DJs är i stan så förvänta er en helkväll fylld med överaskningar. Förra året stod tex plötsligt Koffee och spelade pingis på Colors uteservering. 

“Colors, den omtalade klubben som har hyllats som Sveriges bästa klubb och vunnit otaliga priser sedan starten 2007, kör nu sommarens sista kväll på Nefertiti. För denna speciella natt kommer vi att omfamna starka färger i alla nyanser i varje aspekt av evenemanget.”

Detta är ett event där vi har något som passar alla. Vi bjuder in frisörer, tatuerare, gästkockar, djs, sätter upp olika spel som pingisbord, basketkorg, jätte jenga, 4 i rad samt att vi har livekonsert på Nefertitis inomhusscenen varje onsdag, hela sommaren.

För att garantera att du får den bästa upplevelsen på Colors Game Over Night behöver du klä dig i rätt färgtema vilket denna kvällen är starka, skrikiga färger (Svart, vitt, grått eller brunt räknas inte). Genom att följa kvällens färgkod får du förtur i kön och ett rabatterat inträde. Men kom ihåg, om du inte följer färgkoden riskerar du att inte komma in. I sådana fall tillkommer även en extra avgift på 100:- i dörren och vi förbehåller oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning.

*Detta gäller på Colors! Du behöver ha rätt färg på kläderna. Rätt färg ger köföreträde. Rätt färg ger billigare entré. Om du inte klär dig efter kvällens färgtema riskerar du att inte komma in. Det kostar även 100 kr extra i dörren, och vi tar oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning. Gäster som följer färgkoden får förtur i kön och billigare inträde!

Förköp standard: 200kr Entré: 250 kr (med rätt färgtema) *Godkänd färgkod är: Överdel med tydligt färginslag, underdel med tydligt färginslag eller minst två accessoarer (keps, halsband, skor, bälte etc.) i rätt temafärg.

Colors Game Over Night 9/8

Dresscode: Starka färger! (Regler för färgkoden finns ovan)

Live: hemlig artist

DJs: hemlig lineup

Plats: Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6.

Tid: 20:00-03:00

OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter! Följ oss på Instagram: #colorsgbg @colorsgbg

Liknande Evenemang

West Pride – Soak Me

Lördag 15 juni
Läs mer

What’s Good: Dope Caesar (NG)

Lördag 22 juni
Läs mer

RNB & Slow Jams

Torsdag 8 augusti
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies