Colors Game Over | Nefertiti

Colors Game Over

Onsdag 31 augusti

Datum: 31 aug
Pris: 200 kr
Insläpp: 20:00
Typ:
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 03:00

Colors Game Over 31/8 – Sommaravslutning

Med en sista stor färgbomb stänger vi officiellt ner sommaren 2022. Vi har haft en fantastisk säsong och är så glada för alla härliga gäster som satt färg på denna sommaren. I gammal tradition håller vi lineupen hemlig på avslutningen. Klä er i en galen blandning av starka färger! Vi vill se hur vågade ni kan vara. Vi ses en sista onsdag innan hösten sveper in.

Så, vad är Colors? Colors är den omtalade klubben som startade 2007 och som har blivit utsedd till Sveriges bästa klubb och vunnit många priser genom åren. Här sätter vi färg på allt, كل شىء, tutti, todos! Belysningen, kläderna, drinkarna, detaljerna, vi kör verkligen ALL IN efter kvällens valda temafärg. Detta är ett event där vi har något som passar alla. Vi bjuder in frisörer, tatuerare, gästkockar, djs, sätter upp olika spel som pingisbord, basketkorg, jätte jenga, 4 i rad samt att vi har livekonsert på Nefertitis inomhusscenen varje onsdag, hela sommaren.

**Godkänd färgkod är: Överdel med tydligt färginslag, underdel med tydligt färginslag eller minst två accessoarer (keps, halsband, skor, bälte etc) i rätt temafärg.

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies