Colors Green Night | Nefertiti

Colors Green Night

Den här konserten har redan varit

Datum: 5 jul
Pris: 200 kr
Insläpp: 20:00
På Scen: 23:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

Välkomna till Colors Green Night på Nefertiti 5 juli!

Det är dags att sätta färg på sommaren och vi är stolta över att presentera en kväll där allt går i kvällens valda temafärg – grönt! Colors, den omtalade klubben som har hyllats som Sveriges bästa klubb och vunnit otaliga priser sedan starten 2007, kommer nu till Nefertiti för att ge dig en oförglömlig upplevelse. För denna speciella natt kommer vi att omfamna gröna
nyanser i varje aspekt av evenemanget.

Belysningen kommer att spraka i grönt, kläderna kommer att lysa i grönt och till och med drinkarna kommer att få en färgstark touch i grönt. Detaljerna är viktiga för oss, och vi har samarbetat med tatuerare, frisörer, gästkockar och DJs för att skapa en atmosfär som tar dig till en annan värld.
Men det är inte allt – vi kommer också att erbjuda spännande aktiviteter för att förhöja din upplevelse. Ta utmaningen och spela en omgång pingis, försök att sätta bollen i basketkorgen eller testa din skicklighet i jätte Jenga och 4 i rad. Och glöm inte att varje onsdag, under hela sommaren, kommer vi att erbjuda livekonserter på Nefertitis inomhusscen.

Denna kväll är vi är även stolta över att presentera den legendariska jamaicanska artisten Mr. Vegas för ett exklusivt live-uppträdande. Med sina ikoniska hits och sin explosiva show kommer Mr. Vegas att ge er en musikupplevelse utöver det vanliga.
Mr. Vegas, född i Kingston och internationellt känd för sitt unika sound inom reggae och dancehall, har erövrat musikscenen världen över.
Så förbered er på en kväll full av energi när Mr. Vegas tar oss med på en musikalisk resa genom hans största hits, inklusive ”Heads High”, ”Gallis” och ”Bruk It Down” för att nämna några.

För att ge dig en extra smakupplevelse kommer vi att bjuda våra tidiga gäster på en läcker BBQ av ingen mindre än Dominican Bob. Låt dig förföras av de smakrika grillade rätterna och njut av en kulinarisk resa till Karibien.

Och vad vore en kväll på Colors utan en speciell signaturdrink, som denna kvällen kommer att serveras Grön.

Men det är inte allt – vi har ännu mer att erbjuda våra tidiga gäster. Tricia & Charity, skickliga flätexperter, kommer att vara på plats för att förvandla ditt hår till konstverk. Låt dem skapa fantastiska flätor, spraya och glittra upp det i kvällens färg, som kompletterar din outfit och får dig att sticka ut i folkmassan.

För att garantera att du får den bästa upplevelsen på Colors Green Night behöver du klä dig i rätt färgtema – grönt. Genom att följa kvällens färgkod får du förtur i kön och ett rabatterat inträde. Men kom ihåg, om du inte följer färgkoden riskerar du att inte komma in. I sådana fall tillkommer även en extra avgift på 100:- i dörren och vi förbehåller oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning.

Så förbered dig för en natt av färgsprakande festligheter på Colors Green Night sommarpremiär på Nefertiti. Kom i dina bästa röda kläder, ta med dig dina vänner och låt oss tillsammans skapa ännu en minnesvärd kväll fylld av passion, energi och fantastisk underhållning.

**Detta gäller på Colors!
Du behöver ha rätt färg på kläderna*. Rätt färg ger köföreträde. Rätt färg ger billigare entré.
Om du inte klär dig efter kvällens färgtema riskerar du att inte komma in. Det kostar även 50 kr extra i dörren, och vi tar oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning. Gäster som följer färgkoden får förtur i kön och billigare inträde!

Ålder Förköp/Dörr: 20+
Förköp standard: 200kr
Entré: 250 kr (med rätt färgtema)
*Godkänd färgkod är: Överdel med tydligt färginslag, underdel med tydligt färginslag eller minst två accessoarer (keps, halsband, skor, bälte etc.) i rätt temafärg.
Colors Red Night 28/6
Dresscode: Grön (Regler för färgkoden finns ovan)
Live: Mr Vegas
Gäst DJ: Rough Lynx
Residents: DJ Dainja, Lady Louise & DJ LV
Plats: Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6.
Tid: 20:00-03:00
Ålder: 23+

 

OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter!
Följ oss på Instagram: #colorsgbg @colorsgbg

Liknande Evenemang

Reggaeton Latino vs RNB Therapy

Fredag 28 juni
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies