Colors Orange: Charly Black (Ja) | Nefertiti

Colors Orange: Charly Black (Ja)

Onsdag 2 augusti

Datum: 2 aug
Pris: 200 kr
Insläpp: 20:00
Typ: Stående
Plats: Nefetiti
Åldersgräns: 23 år
På Scen: 20:00

Välkomna till Colors Orange Night på Nefertiti 2e augusti! Mycket av sommaren har regnat bort och vi är redan inne på augusti.

“Colors, den omtalade klubben som har hyllats som Sveriges bästa klubb och vunnit otaliga priser sedan starten 2007, kör nu sommarens tredje kväll på Nefertiti. För denna speciella natt kommer vi att omfamna orange nyanser i varje aspekt av evenemanget.”

Den orange kvällen går ut till alla Party Animals! På scen har vi ingen mindre än CHARLY BLACK!

Han är född i Trelawny, Jamaica, och är en världsberömd reggae- och dancehall-artist. Sedan sin första hit ”Rich This Year” har han varit ett återkommande namn på dancehall-scenen. Hans riktiga genombrott kom 2012 med låten ”Whine & Koch”.

Han har sedan dess turnerat över hela globen, skapat en stark följarskara med hits som ”Party Animal”, ”You’re Perfect” & ”Too Blessed”, samt med sina energiska liveshower. ”Gyal You a Party Animal” är en av hans mest ikoniska låtar, vara musikvideo är en av de mest sedda på youtube med sina 238 miljoner visningar.

Nu på onsdag kan ni för första gången se denna världsartist uppträda på Colors och Nefertitis intima livescen! Med sitt unika sound och medryckande rytmer så kan ni räkna med att Charly Black kommer att leverera en minnesvärd och energirik show.

Men det är inte allt – Vi har ännu mer att erbjuda våra tidiga gäster: Ta utmaningen och spela en omgång pingis, försök att sätta bollen i basketkorgen eller testa din skicklighet i jätte Jenga.

För att garantera att du får den bästa upplevelsen på Colors Orange Night behöver du klä dig i rätt färgtema – orange. Genom att följa kvällens färgkod får du förtur i kön och ett rabatterat inträde. Men kom ihåg, om du inte följer färgkoden riskerar du att inte komma in. I sådana fall tillkommer även en extra avgift på 100:- i dörren och vi förbehåller oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning.

*Detta gäller på Colors! Du behöver ha rätt färg på kläderna. Rätt färg ger köföreträde. Rätt färg ger billigare entré. Om du inte klär dig efter kvällens färgtema riskerar du att inte komma in. Det kostar även 100 kr extra i dörren, och vi tar oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning. Gäster som följer färgkoden får förtur i kön och billigare inträde!

Förköp standard: 200kr Entré: 250 kr (med rätt färgtema) *Godkänd färgkod är: Överdel med tydligt färginslag, underdel med tydligt färginslag eller minst två accessoarer (keps, halsband, skor, bälte etc.) i rätt temafärg.

Colors orange Night 26/7
Dresscode: Orange (Regler för färgkoden finns ovan)
Live: Charly Black (Jamaica)
DJs: Rough Lynx, Brew, DJ LV, Confuze, O-One DJ Dainja & Lady Louise
Plats: Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6.
Tid: 20:00-03:00

OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter! Följ oss på Instagram: #colorsgbg @colorsgbg

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies