Colors Orange Night | Nefertiti

Colors Orange Night

Onsdag 13 juli

Datum: 13 jul
Pris: 200 kr
Insläpp: 20:00
Typ:
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 03:00

COLORS ORANGE NIGHT

Premiären var magisk, ni som var där, ni vet och ni andra får en ny chans nästa vecka. Colors kör såklart vidare på onsdagar, hela sommaren på Nefertiti! Kreativitet och lekfullhet är två starka nämnare på den legendariska klubben Colors. Stämningen är på topp, musiken vibrerar och färgerna sprakar. Kvällen lämnar ingen oberörd. Glöden från grillen dansar i himlens kvällsljus och sulorna på skorna nästintill brinner längs den uppvärmda asfalten när musiken lyfter stans bästa gårdsfest. Klä er i grönt och gör er redo för ännu en oförglömlig kväll tillsammans med våra DJs; Dainja, Rough Lynx Sound, Lady Louise & Evibz.

Vi välkomnar er, den nya samt gamla klubb-generationen till Colors onsdagen den 13:e * Live:* SKALES (Nigeria) + SLIM PRINCE**

Live på scen har vi den nigerianska afrobeatsstjärnan Skales som har vunnit stora musikpriser och turnerat världen över. Över 150 miljoner streams och massiva hits som ”Shake Body”, ”I am for real” och ”temper” som spelats flitigt på Colors. Nu på Onsdag har vi äran att presentera honom för första gången på Colors och den orange kvällen!

På scen står också Göteborg stolthet Slim Prince som knappast behöver en närmare introduktion. Slim Prince har dessutom samarbetat med Skales på låten ”Jennifer Lo”

Så, vad är Colors? Colors är den omtalade klubben som startade 2007 och som har blivit utsedd till Sveriges bästa klubb och vunnit många priser genom åren. Här sätter vi färg på allt, كل شىء, tutti, todos! Belysningen, kläderna, drinkarna, detaljerna, vi kör verkligen ALL IN efter kvällens valda temafärg. Detta är ett event där vi har något som passar alla. Vi bjuder in frisörer, tatuerare, gästkockar, djs, sätter upp olika spel som pingisbord, basketkorg, jätte jenga, 4 i rad samt att vi har livekonsert på Nefertitis inomhusscenen varje onsdag, hela sommaren.

Detta gäller på Colors! Du behöver ha rätt färg på kläderna. Rätt färg ger köföreträde. Rätt färg ger billigare entré. Om du inte klär dig efter kvällens färgtema riskerar du att inte komma in. Det kostar även 50:- extra i dörren samt att vi tar oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning. Gäster som följer färgkoden får förtur i kön och billigare inträde! Ålder Förköp/Dörr: 20+ Entré: 200:- (med rätt färgtema)

**Godkänd färgkod är: Överdel med tydligt färginslag, underdel med tydligt färginslag eller minst två accessoarer (keps, halsband, skor, bälte etc) i rätt temafärg.

OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter!

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies