Colors Pink Night | Nefertiti

Colors Pink Night

Den här konserten har redan varit

Datum: 20 jul
Pris: 200 kr
Insläpp: 20:00
På Scen: 03:00
Stänger: -
Typ:
Åldersgräns: 20 år

Onsdagen den 20e Juli kör vi äntligen den efterlängtade färgen rosa!

Det är mitt i sommaren och du kan förvänta dig rosa svalkande drinkar, Beer n Fries som var med oss på premiären kommer tillbaka och bjuder på smaksensationer. Vi får även besök av “Icysmilez” som gör vackra utsmyckningar på tänderna, vi kör pingistävlingar, rosa glitter, djs och livemusik med superstjärnan av afrobeats LAX som gjort hitlåtarna “Ginger”, “Go Low”, “SEMPE” & “Run Away”. Det blir en natt i rosa sken och ett självklart måste efter en dag på beachen!

Live: L.A.X skapar en mängd olika stilar och smälter samman afrobeats, afropop, fuji samt det senaste nya sydafrikanska soundet Amapiano. L.A.X fick internationell framgång från den kritikerrosade låten med titeln ”Caro” med Wizkid 2013 som följdes av andra hitsinglar med Wizkid, inklusive ”Ginger” och ”Nobody”.

Hans andra album ”Zaza Vibes” är en samling låtar som används av artisten som ett uttryck för kärlek och uppskattning av den afrikanska kvinnan. Albumet innehåller bland andra leadsinglar som ”Go Low”, den isländska dansen ”Sempe” och ”Gobe Remix” som han gjorde tillsammans med Tiwa Savage och Simi.

Ikväll står han på Nefertitis scen och det kommer bokstavligen droppa från taket.

Icysmilez: Har du också alltid velat testa diamanter och bling på tänderna? Tooth Gems by icysmilez löser det åt dig!

Beer N Fries: Inspirerade av subkulturen där musik, konst och mat vävs samman och skapar magi. Ikväll tar dom sig från Södra larmgatan 4, lagar mat för Colors och det är fantastiskt goda pommes, fried chicken, tryffelsås med mera! Yummie!

Så, vad är Colors? Colors är den omtalade klubben som startade 2007 och som har blivit utsedd till Sveriges bästa klubb och vunnit många priser genom åren. Här sätter vi färg på allt, كل شىء, tutti, todos! Belysningen, kläderna, drinkarna, detaljerna, vi kör verkligen ALL IN efter kvällens valda temafärg. Detta är ett event där vi har något som passar alla. Vi bjuder in frisörer, tatuerare, gästkockar, djs, sätter upp olika spel som pingisbord, basketkorg, jätte jenga, 4 i rad samt att vi har livekonsert på Nefertitis inomhusscenen varje onsdag, hela sommaren.

Colors Pink Night 20/7

Dresscode: Rosa (Regler för färgkoden finns ovan)

Live: LAX (Nigeria)

Residents: DJ LV, LADY LOUISE, DAINJA, ARON BUZAS, DJ ALFA

Plats: Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6.

Tid: 18:00-03:00

Ålder: 20+

OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter!

Följ på Instagram: #colorsgbg @colorsgbg

Liknande Evenemang

DJ Boogie Blind (US)

Fredag 15 mars
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies