DJ Boogie Blind (US) | Nefertiti

DJ Boogie Blind (US)

Den här konserten har redan varit

Datum: 15 mar
Pris: Från 120 kr
Insläpp: 23:00
På Scen: 23:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

Ny klubbpremiär: HARLEM

Kom och fira med oss vid premiären av en ny HipHop-kväll: Harlem. Under premiären kommer vi att bevittna ren musikalisk mästerlighet när DJ Boogie Blind från den legendariska gruppen X-ecutioners / Heave Hitters tar huvudscenen på Nefertiti den 15:e mars. Gör dig redo att bli hänförd av hans otroliga färdigheter vid skivspelarna och en oförglömlig natt med musik.

DJ Boogie Blind:
Från hiphopens födelseplats kommer DJ Boogie Blind, en stolt medlem av den ikoniska gruppen X-ecutioners, och har fått dansgolv världen över att flammar upp i över 30 år. Ansedd som en av världens bästa turntablists, har han tjänat sina meritmärken som Vestax världsmästare 2001, DMC US-finalist 2001, DMC Atlanta-mästare 2001, ITF NY-mästare 2001 och Linkin Park Battle-mästare 2001. Med en karriär som spänner över mer än 30 år har DJ Boogie Blind delat scener med hiphop-giganter såsom Nas, Big Pun och KRS-One, och lämnat ett bestående avtryck på kulturen. Hans djupa musikkunskap och förmåga att sömlöst blanda genrer gör honom till en publikfavorit vart han än går. Boogie Blind är också DJ åt ikonerna D.I.T.C bestående av bland annat Big L, OC, Diamond D och Lord Finesse.

Support av The Good Fellas:
Tillsammans med DJ Boogie Blind under denna oförglömliga natt kommer The Good Fellas, även kända som DJ Confuze och DJ O-One. Dessa talangfulla DJs kommer att värma upp publiken och sätta tonen för en episk kväll med hiphop.

Missa inte din chans att bevittna DJ Boogie Blinds turntable-trolleri och The Good Fellas mjuka övergångar när de förenas för att skapa en natt med hiphop-magi på Nefertiti den 15:e mars. Skaffa dina biljetter nu och var del av en oförglömlig musikalisk resa!

Gör dig redo för en natt fylld med ren hiphop-vibb och otrolig talang. Vi ses den 15:e mars på Nefertiti!

Liknande Evenemang

West Pride – Soak Me

Lördag 15 juni
Läs mer

What’s Good: Dope Caesar (NG)

Lördag 22 juni
Läs mer

RNB & Slow Jams

Torsdag 8 augusti
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies