Föllakzoid + Fauna live | Nefertiti

Föllakzoid + Fauna live

Den här konserten har redan varit

Datum: 11 nov
Pris: 220 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 19:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 20 år

Fauna presenterar stolt – Föllakzoid med support av Fauna(live)

Föllakzoid

Domingæ är en chilensk musiker och filmskapare bosatt i Mexico City; hon grundade sitt band Föllakzoid 2007 och har sedan dess turnerat runt och släppt något av den mest sinnesutvidgande musiken under det väl beryktade skivbolaget Sacred Bones Records.

Starkt påverkat av arvet från den uråldriga musiken i Anderna har bandet lärt sig att integrera sitt ursprung med samtida ljud och vår tids teknik, vilket skapar en rik men ändå minimalistisk elektronisk-organisk atmosfär. Föllakzoid växer via utsöndring, och strävar efter att med varje skiva fylla längre utrymmen av tid med färre och färre element. Bandets kreativa perspektiv har alltid handlat om att avlära sig de narrativa och musikaliska kunskaper som formar de fysiska och digitala formaten och föreställningarna som finns tillgängliga, både visuellt och musikaliskt för att skapa en tid och rymd-metrisk struktur som upplöser både författaren och de narrativa paradigmerna. “I found my sonic and metric identity even more in these songs than in our previous attempts,” förklarar gitarristen och sångaren Domingæ Garcia-Huidobro.

Föllakzoid på Spotify: https://open.spotify.com/artist/7djT11AqtEBzdME1OGFfxL?si=xEJ6o3z5QZKuG5Gy36k5ZA

Fauna(live)

Göteborgsbaserade musikkollektivet Fauna förmedlar en organisk, psykedelisk och dansant upplevelse. Musiken är en meditativ ritual där lyssnaren finner sig själv omsluten av rytmer. Du slits med genom buskar och snår av en påtvingande, vulkanisk puls. Tid och rum förlorar sin betydelse i en sinnesförvrängande resa genom skogen.

Fauna på Spotify: https://open.spotify.com/artist/58BwrwQwopuQc4yX4w9cL0?si=2I3sWGgARXaR7l4afIX6Uw

Var: Nefertiti, Hvitfeldtsplatsen 6
När: 11 November 2023
Insläpp: 18.00

Förvänta er djs, visuals, konst och tattoos

Biljetter ute nu via Tickster!

Liknande Evenemang

St Jimi Sebastian Cricket Club

Tisdag 30 april
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies