Free Friday | Nefertiti

Free Friday

Den här konserten har redan varit

Datum: 15 dec
Pris: 1 kr
Insläpp: 23:00
På Scen: 23:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

Free Friday äger rum den 15:e december från kl. 23:00 till 03:00. Denna unika eventkväll kommer att präglas av Göteborgs egna DJ-talanger: Aron Buzas, Joswa och Saanan, som alla är kända för sin förmåga att fånga och förhöja stämningen på dansgolvet.

En Blandning av Musikgenrer Free Friday kommer att bjuda på en oslagbar mix av RnB, hiphop och afro. Rytmiska beats och fängslande melodier för en oförglömlig natt av dans och fest. Våra DJs är mästare på att skapa en atmosfär där musiken talar till varje besökare.

Exklusiv Fri Entré I ett specialerbjudande har Nefertiti beslutat att erbjuda fri entré hela natten för de gäster som hämtar en fribiljett via en specifik länk. Detta är en unik chans för musikälskare att uppleva några av Göteborgs bästa DJs utan kostnad.

För att komma in med fri entré behöver du hämta en fribiljett på länken.

En Exklusiv Medlemsklubb Observera att Nefertiti är en exklusiv medlemsklubb. Det krävs medlemskap för att få tillträde till eventet. Detta säkerställer en säker och njutbar upplevelse för alla våra gäster. Medlemskap kan ansökas om via instagram @nefertiti.se

Liknande Evenemang

West Pride – Soak Me

Lördag 15 juni
Läs mer

What’s Good: Dope Caesar (NG)

Lördag 22 juni
Läs mer

RNB & Slow Jams

Torsdag 8 augusti
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies