General Knas | Nefertiti

General Knas

Lördag 4 november

Datum: 4 nov
Pris: 250 kr
Insläpp: 18:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 19:00
Utsålt

Artisten, aktivisten och cannabisentreprenören General Knas ger sig ut på höstturne och legaliseringskampanj när ‘Legalideng Tour: 3’ sätts upp runt om i skandinavien. I över 20 år har Generalen varit verksam som artist, både som solo och i bandet Svenska Akademien. Lika länge har han fört kampen för förändring av vår inhumana narkotikalagstiftning och en fri planta. Med kärlek och musiken som vapen bjuder vi in till den sista delen av denna konserttrilogi av Sveriges i särklass tyngsta bas… General Knas!

Lördagen den 4e november blir det Legalideng i Göteborg när Generalen tillsammans med legenden DJ Partillo kommer till stan. Dessutom har vi bjudit med en gästartist som kommer och gästar med ett par låtar, mer info om denne kommer längre fram.. Dörrarna öppnar kl 18 och börjar med att spinna skivor med det tyngsta inom reggae & dancehall. Generalens konsert börjar ca 19. Utöver det kommer det finnas fet merch, tävlingar och annat skoj på plats ???? Mer info om detta hittar ni i eventet!

Biljett till eventet hittar du antingen i facebook evenemanget eller på legalideng.se. Om biljetter finns kvar kommer dessa säljas i dörren men kan ej garanteras. Säkra din plats till lägsta pris nu.


VAD: General Knas (Legalideng Tour: 3) SUPPORT: TBA & Dj Partillo VAR: Nefertiti ADRESS: Hvitfeldsplatsen 6 INSLÄPP: 18:00 LIVE PÅ SCEN: 19:00 STÄNGER: 23:00

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies