GOAT

Lördag 20 augusti

Datum: 20 aug
Pris: 390 kr
Insläpp: 18:00
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 21:00

Fauna (The Psychedelic Experience of Gothenburg) och Nefertiti presenterar stolt en extra kväll med GOAT då den 19e är slutsåld!

I dagens besatthet av innehåll, mättnad och ständig exponering är det sällsynt med ett band som Goat. Ett mytiskt kollektiv som föredrar att röra sig utanför det allmänna medvetandet. Västvärldens ökade globala medvetenhet har dock öppnat ögonen på tusentals människor för den typ av transcendentala och trollbindande riff som Goat erbjuder. Musik som sägs härstamma från de mest avlägsna hörn av planeten och som är lika omöjlig att stoppa i genrefack som bandet själva.

Att få uppleva ett band som Goat på en scen som Nefertiti hade vi aldrig kunnat föreställa oss. Nu händer det och vi är så extremt stoked över att dem besöker Fauna för en intim konsert i sommar. Deras första konsert i Göteborg sedan innan pandemin och kanske den enda i Sverige i år.

Vi har massa annat planerat för den här kvällen som vi kommer dela med oss av framöver, så se till att hålla koll på facebook-eventet för den senaste informationen.

Var: Hvitfeldtsplatsen 6 När: 19 augusti 2022 Tid: 18-04

OBS: Mer info om förband, DJS och tider uppdateras inom kort.

Kommande Evenemang

Immanuel Wilkins

Lördag 22 oktober
Läs mer
Se Kalendarium