Warning: The use statement with non-compound name 'Elementor' has no effect in /home/neferti1/public_html/wp-content/plugins/spajder-elementor/widgets/arrow-link.php on line 3

Warning: The use statement with non-compound name 'Elementor' has no effect in /home/neferti1/public_html/wp-content/plugins/spajder-elementor/widgets/event-featured.php on line 3
GOAT | Nefertiti

GOAT

Fredag 19 augusti

Datum: 19 aug
Pris: 390 kr
Insläpp: 18:00
Typ:
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 21:00

Fauna(The Psychedelic Experience of Gothenburg) och Nefertiti presenterar stolt en kväll med GOAT –

I dagens besatthet av innehåll, mättnad och ständig exponering är det sällsynt med ett band som Goat. Ett mytiskt kollektiv som föredrar att röra sig utanför det allmänna medvetandet. Västvärldens ökade globala medvetenhet har dock öppnat ögonen på tusentals människor för den typ av transcendentala och trollbindande riff som Goat erbjuder. Musik som sägs härstamma från de mest avlägsna hörn av planeten och som är lika omöjlig att stoppa i genrefack som bandet själva.

Att få uppleva ett band som Goat på en scen som Nefertiti hade vi aldrig kunnat föreställa oss. Nu händer det och vi är så extremt stoked över att dem besöker Fauna för en intim konsert i sommar. Deras första konsert i Göteborg sedan innan pandemin och kanske den enda i Sverige i år.

Vi har massa annat planerat för den här kvällen som vi kommer dela med oss av framöver, så se till att hålla koll på facebook-eventet för den senaste informationen.

Var: Hvitfeldtsplatsen 6 När: 19 augusti 2022 Tid: 18-04

OBS: Mer info om förband, DJS och tider uppdateras inom kort.

Förköp släpps via Tickster den 13:e Juni kl.12.00.

Kommande Evenemang

Cari Cari (AU)

Torsdag 17 augusti
Läs mer

Nawasaki – Sakura Season 2023

Lördag 22 april
Läs mer
Se Kalendarium