Göteborg skramlar för Gaza | Nefertiti

Göteborg skramlar för Gaza

Den här konserten har redan varit

Datum: 20 dec
Pris: Från 100 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 18:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

Arrangörerna säger: ”Palestinier är människor. Palestinier förtjänar vård, vatten, mat, trygghet och mänskliga rättigheter. Folkmord och etnisk rensning är fel.

Att stå upp för mänskliga rättigheter är inte politik – utan det som vi önskar var en självklarhet för alla – medmänsklighet! Denna kväll är det detta simpla budskap vi vill sprida. Det som borde vara självklart och inte borde behöva sägas, de mest grundläggande medmänskliga principer som vi svor att aldrig glömma.

På scen: Mollgan, MixMasterMange, Ellen & The Peace Collective, Mamdouh, Paul Bäcklin, Manx, Nemo Sparding, Matilda Sargren, The Picture, cypher med Avion, Tusen Frågor och Djamin + fler namn tillkommer

All vinst går oavkortat till Läkare Utan Gränser som arbetar med att ge sjukvård och värdighet till Gazas befolkning som i skrivande stund genomlider en ofattbar humanitär katastrof!

Vi som arrangerar kvällen heter Oskar ”Mollgan” Schwartz och Ellen Hansson Khorsand. Vi arrangerar detta helt partipolitiskt obundet, ingen organisation ligger bakom utan vi gör det som medmänniskor och fristående kulturarbetare.”

Förköpsbiljett: Välj själv om du vill betala 100, 200 eller 300 kr. All vinst går oavkortat till Läkare Utan Gränser.

Biljett A: 100 kr Biljett B: 200 kr Biljett C: 300 kr

 

Facebook-event: https://facebook.com/events/s/goteborg-skramlar-for-gaza/373200905111974/

———————————————————————

 

Liknande Evenemang

Abstract Crimewave

Lördag 16 november
Läs mer

Summer Sessions: Julia Lov

Fredag 19 juli
Läs mer

Summer Session: Mapei

Fredag 12 juli
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies