Kanot | Nefertiti

Kanot

Lördag 10 december

Datum: 10 dec
Pris: 200 kr
Insläpp: 18:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 21:00

Fauna presenterar: Kanot releasefest och live på scen

Psychfunkens nya försvarare är tillbaka med deras första fullängdsalbum. ”Textile Fantasies” som släpps den 25 November är en interdimensionell resa till ett parallellt universum där nittiotalet aldrig hände.

Inledningen av A-sidan representerar den fridfulla naturromantiska sidan av Kanot där gitarrlicks dansar som svärmande myggor runt ditt huvud. Du är ombord en kanot som i långsam fart glider ner på Säveån genom ett försomrigt Aspedalen. ”Textile Fantasies” utvecklas under albumets gång mot att bli mer beatorienterad och dramatisk. Du närmar dig staden vid åns utlopp i takt med att albumet rör sig framåt.

Alla ljud på skivan är noggrant utvalda och placerade i mixen. Som ett tusenbitarspussel lägger Anton Kolbe ner Jesper Jarolds sirligt utsnidade bitar och bygger en rik och dynamisk ljudbild. Lekfullhet är ett ledord för Kanot som band men de leker med avancerade leksaker och varje spår är njutbart på sitt eget unika sätt samt bidrar till att ytterligare bygga ut Kanotuniversumet mot nya horisonter.


För att maxa denna kvällen har bandet planerat något extra extra, en del överraskningar kan komma när det börjar närma sig så se till att hålla koll på detta eventet!

Var: Nefertiti, Hvitfeldtsplatsen 6 När: 10 December 2022 Insläpp: 18.00

Kommande Evenemang

Se Kalendarium