Karin Rudefelt & Doctor Blues | Nefertiti

Karin Rudefelt & Doctor Blues

Den här konserten har redan varit

Datum: 8 mar
Pris: Från 199 kr kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 19:00
Stänger: -
Typ: Sittande
Åldersgräns: 18 år

Varmt välkomna till en oförglömlig blueskväll på Nefertiti den 8:e mars! Vi är stolta över att presentera Karin Rudefelt & Doctor Blues, ett av Sveriges mest framstående bluesband, kända för sin unika förmåga att blanda traditionell blues med moderna influenser.

Denna kväll bjuder Karin Rudefelt & Doctor Blues på en exklusiv musikalisk resa där bandet framför sina mest älskade favoriter från sina fem album, kryddat med nytt material som snart kommer att släppas. Med en imponerande karriär som inkluderar inval i American Blues Hall of Fame 2015, nomineringar till Blues Music Award i USA, och framträdanden i prestigefyllda tävlingar och festivaler världen över, är detta en konsert ni inte vill missa.

Bandets unika sound är en blandning av olika bluesgenrer och tidsåldrar, med inslag av rock, jazz, folk och funk. De är kända för att skapa levande, frisinnad blues som berör och speglar samtidens utmaningar både i det lilla och i det stora. Alla låtar är skrivna och arrangerade av bandet själva, vilket ger en autentisk och personlig upplevelse.

Dessutom har bandet samarbetat med internationellt erkända bluesprofiler som Erja Lyytinen, Brian Kramer, Mike Sherlock, Peter Nande, Clas Yngström och Pierre Swärd. De har även uppmärksammats i viktiga bluesmagasin och varit ”Artist of the Week” i flera radiokanaler i USA.

Missa inte chansen att uppleva Karin Rudefelt & Doctor Blues på Nefertiti – en kväll där bluesen får nytt liv och berör hjärtat. Boka era biljetter nu för en musikalisk upplevelse utöver det vanliga!

Liknande Evenemang

Se Kalendarium
Inställningar för cookies