Les Imprimés | Nefertiti

Les Imprimés

Den här konserten har redan varit

Datum: 3 maj
Pris: Från 195 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 19:00
Stänger: 23:00
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

Les Imprimés – 3 maj

Välkomna in till en vårnatt av tidlös soul på Nefertiti. Vi är exalterade att kunna presentera en unik musikalisk upplevelse med Les Imprimés, det lysande nya tillskottet till Big Crown Records-familjen. Gör er redo för en oförglömlig stund fylld med passionerad soul och hjärtevärmande melodier. Les Imprimés, med den norska sångaren, producenten och multiinstrumentalisten Morten Martens i spetsen, har redan fångat hjärtan världen över sedan sitt prisade debutalbum i fjol och står nu redo att förtrolla Göteborg.

Les Imprimés, Morten Martens senaste musikaliska projekt, representerar en fängslande blandning av retrosoul och moderna tolkningar. Mortens musik, djupt rotad i soul-traditionen, har en unik förmåga att väva samman lager av nostalgiska toner med en samtida känsla. Resultatet blir en musikalisk upplevelse som är både tidlös och innovativ. Med en bakgrund som inkluderar en imponerande musikalisk skicklighet och ett Spellemann-pris för produktion har vi bara sett början av denna artist. Vi på Nefertiti är glada över att tillsammans med er kunna vara med från start.

Les Imprimés debutalbum ”Rêverie” är en odyssé genom drömlika tillstånd och emotionella landskap. Albumet har radat upp den ena lysande recensionen efter den andra. Med sina arrangemang, som för tankarna till flykt och frihet, och genom en kombination av skickliga harmonier, frodiga arrangemang och Martens karaktäristiska sång, bjuder Les Imprimés in lyssnaren till en värld där dagdrömmar och verklighet möts.

”Les Imprimés’ debut album is immediately captivating”
-Glide Magazine

Hemsida:
bigcrownrecords.com/artists/les-imprimes/

Instagram:
www.instagram.com/les_imprimes/

Spotify:
open.spotify.com/artist/6pCq758EGVhfbiUIeuHTcf?si=VqRqSOxnQtmk5ndzE8266g

Video:
www.youtube.com/watch?v=0-PIGSkIbAw
www.youtube.com/watch?v=mhJ3_haVKy4
www.youtube.com/watch?v=4UYExxqfOzw

Liknande Evenemang

Jimetta Rose & The Voices… (US)

Söndag 7 juli
Läs mer

Leela James (US)

Lördag 23 november
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies