Mehdi Farukh (AF) | Nefertiti

Mehdi Farukh (AF)

Den här konserten har redan varit

Datum: 12 apr
Pris: 349 kr
Insläpp: 17:00
På Scen: 18:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

ARYA ENTERTAINMENT PRESENTERAR STOLT:

EN KVÄLL MED MEHDI FARUKH

Följ med oss för en förtrollande kväll som utlovar att blanda tradition med samtida vibbar, när Arya Entertainment tar den sensationella Mehdi Farukh till den ikoniska Nefertiti-scenen. Denna exklusiva föreställning är inställd på att omdefiniera musikaliska gränser och försänka dig i en oförglömlig upplevelse.

Mehdi Farukh är ett namn som genljuder med passion, engagemang och innovation inom musikvärlden. Född in i en familj där konst och kultur var en levnadssätt, introducerades Mehdi till de förtrollande ljuden av traditionella instrument i ung ålder. Denna tidiga exponering tände en livslång passion för musik, vilket ledde honom på en resa för att utforska och bemästra olika musikgenrer.

Mehdis unika ljud är ett bevis på hans mångsidighet som artist. Genom att blanda traditionella österländska melodier med samtida västerländska takter skapar han en musikalisk upplevelse som överskrider kulturella gränser. Hans förmåga att ansluta med publiken på en djup nivå har gjort honom till en älskad figur i musikscenen.

Över åren har Mehdi Farukh prytt scener över hela världen, och fängslat lyssnare med sina själfulla framträdanden och innovativa kompositioner. Hans hängivenhet till sitt hantverk och hans outtröttliga strävan efter musikalisk excellens har gett honom utmärkelser och en lojal fanbas.

MED DJ-FRAMTRÄDANDEN AV:
– DJ Mesbah: Gör dig redo att svepas med av de elektrifierande takterna och rytmerna som har gjort DJ Mesbah till ett känt namn.
– DJ BTM: Upplev de innovativa ljuden och den pulserande energin som DJ BTM för med sig till varje framträdande.

BILJETTER:
Säkra din plats på detta evenemang som inte får missas genom att besöka www.volek.events.

Följ med oss på Nefertiti den 12 april för en kväll som utlovar att vara en firande av musik, kultur och konstnärskap. Upplev magin av Mehdi Farukh live, och var en del av en musikalisk resa som du kommer att minnas i åratal framöver.

Liknande Evenemang

Se Kalendarium
Inställningar för cookies