Molly Hammar 19/11 | Nefertiti

Molly Hammar 19/11

Den här konserten har redan varit

Datum: 19 nov
Pris: 295 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 19:00
Stänger: -
Typ:
Åldersgräns: 20 år

Efter en tonårstid i musikbranschens strålkastarljus med allt vad det innebär, var det inte förrän 2018 som Molly Hammar på riktigt hittade hem rent musikaliskt med releasen av den kritikerrosade EP:n ’Sex’. Att sjunga om kvinnlig sexualitet ur ett väldigt personligt perspektiv förlöste Molly kreativt och hjälpte henne bygga en fanbase av unga kvinnor som kunde relatera till hennes budskap.

Den brittiska musikscenen tog verkligen Molly till sitt hjärta och varenda singelsläpp spelades på engelsk radio, på stationer som BBC Radio 2 och BBC Radio 1xtra. Kärleken från britterna ledde till flera liveframträdanden i London. I slutet av 2019 exploderade Mollys namn på Twitter när några amerikanska journalister hyllade hennes röst efter att hon framfört den Amerikanska nationalsången under NHL Global Series i Stockholm. Flera tunga internationella medier som Complex, Nylon Magazine och The Line Of Best Fit har sedan dess hyllat hennes artisteri. Molly gjorde även rösten till motsvarigheten till Beyonces roll Nala i den svenska versionen av nya Lejonkungen-filmen.

I början av 2020 sålde Molly ut sina två första egna headlinekonserter och i somras prisades Molly med en Rockbjörn för Årets Genombrott. Nu är hon aktuell med sin andra EP “God is lonely too” som släpptes under första halvan av 2021 och under sommaren spelade hon för ett utsålt Trädgården i Stockholm.

Liknande Evenemang

Abstract Crimewave

Lördag 16 november
Läs mer

West Pride – Soak Me

Lördag 15 juni
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies