Nawasaki 4.0 | Nefertiti

Nawasaki 4.0

Den här konserten har redan varit

Datum: 22 jul
Pris: 200 kr
Insläpp: 23:00
På Scen: 04:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

En asiatisk inspirerande klubb för ALLA som älskar kulturen eller bara är allmänt nyfiken!

Nawasaki event’s inriktar sig på speciella asiatiska högtider och teman. Hanami Season, Chinese Lunar year, Full Moon, mm.

NAWASAKI 4.0 CYBERPUNK 22/7 :

  • Passa på, Sista Nawasaki för sommarn!

Cyberpunk, the future us. Tänk dig gamla goa scener på filmer om tex. High tech japan som är 100 gånger längre fram i tiden. I en miljö med människor och robotar. Men också cyberhumans! Japp, där sa vi det CYBERHUMANS det är Dresscode för kvällen alltså ”the future you”. Tänk vilken aura med det temat och en otrolig kväll på Nefertiti.

  • The more the merrier! Vi älskar när gästerna går verkligen all in!

/ Nawasaki Team

På scenen hittar man Yungleeee och QSOUND, två fantastiska DJs som kommer att hålla igång dansgolvet hela natten med de bästa asiatiska beatsen blandat med klubb hitsen. Vi har också en mängd aktiviteter på plats som gör denna kvällen extra speciell. Under kvällens gång kommer anime klipps spelas bakom våra djs, för att hedra den asiatiska kulturen och tillföra stämning! Även kommer det otroliga dansuppvisningar men också finnas lite aktiviteter som man kan göra under kvällens gång. Varför inte, skaffa dig en tattuering på plats eller tandsmycken bara för att? Och efter det ta mikrofonen och sjunga världens hits låtar på karaoken!

Inte nog med det, vad är en asiatisk klubb utan mat? Självklart, vill Nawasaki ha med sig mat kulturen på våra klubbar. Därför så kommer det att finnas asiat inspererat mat på plats om man känner hungrig under nattens gång!

Datum: 22/7

Tid: 23:00 – 04:00 Plats: Nefertiti

Aktiviteter: -Toothgem mami -Furious tattoo -Star Karaoke

Akter:

  • Sean & Jenni
  • IGNITE

Djs: Yungleeee & QSOUND

Tema: CYBERPUNK

Dresscode: Cyber-Human X Cyberpunk

Vi ses!

Liknande Evenemang

West Pride – Soak Me

Lördag 15 juni
Läs mer

What’s Good: Dope Caesar (NG)

Lördag 22 juni
Läs mer

RNB & Slow Jams

Torsdag 8 augusti
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies