Richie Spice (Jamaica) | Nefertiti

Richie Spice (Jamaica)

Den här konserten har redan varit

Datum: 2 jun
Pris: 265 kr
Insläpp: 20:00
På Scen: 22:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 20 år

Richie Spice live på Nefertiti – En oförglömlig reggaekväll

Nefertiti är stolta över att välkomna den internationellt hyllade reggaeartisten Richie Spice till Göteborg för en enastående konsertkväll fredagen den 2 juni. Förbered dig på en oförglömlig upplevelse med kärleksfulla vibbar och tidlösa reggaelåtar som kommer att få dig att gunga hela natten lång.

Richie Spice, känd för sin distinkta röst och inspirerande texter, har gjort sig ett namn inom reggae-världen genom sin långa och framgångsrika karriär. Med hitlåtar som ”Earth A Run Red”, ”Youth Dem Cold” och ”Brown Skin”, har han vunnit fansens hjärtan världen över och fortsätter att sprida sitt budskap om kärlek, enhet och medvetenhet.

Konserten på Nefertiti kommer att erbjuda en intim och unik atmosfär där du kan uppleva Richie Spice på nära håll och låta dig förtrollas av hans musikaliska talang och passion för reggae.

Biljetterna är begränsade, så säkra din plats genom att köpa din biljett i förväg. Följ oss på sociala medier (ange Nefertitis sociala medier här) för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna om evenemanget.

Ta chansen att uppleva en autentisk reggaekväll med den legendariska Richie Spice live på Nefertiti. Missa inte denna oslagbara musikupplevelse som kommer att bli ett minne för livet.

Om Richie Spice:

Richie Spice, född som Richell Bonner på Jamaica, är en välkänd reggaeartist som har varit verksam sedan 1990-talet. Hans musik är präglad av djupa och meningsfulla texter som behandlar sociala frågor och sprider budskapet om kärlek och enhet. Med sitt engagemang och dedikation till reggaemusiken har Richie Spice blivit en ikon inom genren och en favorit bland reggaefans över hela världen.

Ni med konsertbiljett får stanna kvar på dancehallklubben What’s Good som börjar direkt efter konserten.

Liknande Evenemang

Se Kalendarium
Inställningar för cookies