RNB Therapy | Nefertiti

RNB Therapy

Den här konserten har redan varit

Datum: 6 maj
Pris: 150 kr
Insläpp: 23:00
På Scen: 04:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

Klubben RNB Therapy är tillbaka efter några veckors paus och vi är stolta över att presentera en oförglömlig musikalisk resa tillbaka i tiden med DJ O-One och DJ Confuze som spelar de bästa RNB-klassikerna från 90- och 2000-talet. 

RNB Therapy erbjuder gästerna en nostalgisk natt som är både terapeutisk och energifylld, där alla kan återuppleva minnen från det förflutna och samtidigt skapa nya oförglömliga stunder. Dansgolvet kommer att koka med en mix av de mest ikoniska RNB-låtarna från 90- och 2000-talet, allt från Aaliyah, TLC och Destiny’s Child till Usher, Ne-Yo och Chris Brown. Givetvis kommer dagens klubbhits värvas in i en perfekt mix.

Klubben RNB Therapy har snabbt etablerat sig som en populär plats för musikälskare som vill uppleva tidlösa RNB-hits i en levande och entusiastisk miljö. Klubben är känd för sin välkomnande atmosfär, fantastiska ljusshow och högkvalitativt ljudsystem, vilket ger besökarna en fulländad upplevelse.

DJ O-One och DJ Confuze är två välrenommerade DJs som har gjort sig kända för sina enastående färdigheter att blanda och framhäva det bästa inom RNB- och HIPHOP-genren. Deras passion för musiken och förmåga att engagera publiken gör dem till det perfekta valet för denna nostalgitripp tillbaka till allas favorit RNB-klassiker.

OBS!

För att gå på Nefertitis nattklubbar måste man vara medlem eller ha gästlista. Du ansöker via vår instagram @nefertiti.se

 

Liknande Evenemang

Reggaeton Latino vs RNB Therapy

Fredag 28 juni
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies