Robohands (UK) | Nefertiti

Robohands (UK)

Lördag 5 oktober

Datum: 5 okt
Pris: Från 275 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 19:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

ROBOHANDS (UK) – 5 OKTOBER

Den rosade multiinstrumentalisten och producenten Robohands aka Andy Baxter kommer äntligen till Sverige – och då till Nefertiti såklart. Upplev en kväll av experimentell musik när mästaren bakom det hyllade projektet Robohands bjuder in till sitt djärva utforskande av musikaliska landskap och genrer.
Baxter har de senaste åren skaffat sig en hängiven följarskara via sina hela sex fullängdsalbum sedan debuten 2018. Ofta benämnd som modern jazz vittnar Robohands uttryck om en mångbottnad musikalisk bakgrund – ett unikt sound som sträcker sig från det subtila till det storslagna samt mellan jazz, hiphop, ambient, funk och rock. Med ’Palms’ (2023, Bastard Jazz Recordings) som det senaste tillskottet i en diskografi där varje album kommit att utforska nya soniska territorier.

Efter många framgångsrika framträdanden, däribland som supportakt för den Grammy-vinnande Terrence Blanchard och som huvudakt i städer som London, Brighton och Lissabon, är Baxter nu redo att förtrolla Göteborgspubliken.
Robohands live på Nefertiti den 5:e oktober är en unik möjlighet att uppleva musik som både hyllar det förflutna och blickar framåt. Säkra din plats för en kväll där gränserna mellan genre och tid suddas ut, och där musiken talar direkt till själen. Biljetter till Robohands liveframträdande är tillgängliga nu. Missa inte chansen att bevittna Andy Baxters musikaliska magi på en av landets mest älskade scener.

”Andy Baxter AKA Robohands displays a new level of sureness with albums that make you never want to leave his world”
-KingUnderground

Hemsida:
https://robohands.bandcamp.com/

Intagram:
https://www.instagram.com/robohandsmusic/

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/5qRtt9DQNy64ig66kCWFjX?si=YZvOop7iR2CBgQh8e9-B2Q

Video:

 

 

Liknande Evenemang

Amanda Ginsburg

Lördag 12 oktober
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies