Ryan Edmond | Nefertiti

Ryan Edmond

Den här konserten har redan varit

Datum: 24 feb
Pris: 150 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 19:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

Ryan Edmond

Ryan Edmond och hans band är glada över att presentera sin kommande Europaturné, ”Cold Ways”, med samma namn som senaste singeln. Turnén börjar i Sverige och tar sig sen igenom de schweiziska alperna innan de slutar i Tyskland. Deras musik, som blandar inslag av indiefolk, reggae och rock, har fått en hängiven fanbas och är hyllad av kritiker. De har spelat på många arenor och evenemang i Australien, Storbritannien och Europa, och fängslat publiken med sin energiska scennärvaro.

—-

Ryan Edmond är en singer-songwriter från Rockingham, Western Australia med nuvarande bas i Stockholm, Sverige.

Redan året efter Edmund släppt sin debutsingel 2019 reste han jorden runt. Från kuststäder i Australien och öde stränder i Indonesien, till pulserande stadsliv i Europa. Åren på resande fot har utan tvekan påverkat hans musik, som senast kan höras i singeln ’Stockholm’, en tribut till hans andra hem i Sverige. Även om Edmond bara har sjungit och spelat gitarr under de senaste åren, har musik alltid varit en stor del av hans liv.

Från att jamma med vänner till att turnera och spela kornett med kritikerrosade artister. Kornetten är utan tvekan ett karakteristiskt drag för Edmond, ett instrument som han lärt sig av sin farfar från en ung ålder. När du lyssnar på Ryan Edmonds musik kan du höra hur kornetten har påverkat hans musik. Det rinner som en flod genom låtarna, ibland dold i ryggen, ibland framträdande.

Edmond har ett ärligt och oberoende sound. Sedan han släppte sin debutsingel ”From The Start” 2019, har Edmond hyllats av kritiker som Triple J, Clash Magazine, Pilerats, Music Feeds, Forte Mag och AAA Backstage.

Liknande Evenemang

Abstract Crimewave

Lördag 16 november
Läs mer

Summer Sessions: Julia Lov

Fredag 19 juli
Läs mer

Summer Session: Mapei

Fredag 12 juli
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies