Silly Walks Discotech | Nefertiti

Silly Walks Discotech

Fredag 28 juli

Datum: 28 jul
Pris: 150 kr
Insläpp: 23:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 23 år
På Scen: 23:00

What’s Good presenterar Silly Walks Discotech

Silly Walks Discotech är ett framstående tysk reggae- och dancehall-producent och DJ-kollektiv. Gruppen bildades i Hamburg och består av bröderna Oliver ”Ollie” Kusserow och Matthias ”Mista Wicked” Kusserow samt deras vän Daniel ”Teka” Schrödl. 

Silly Walks Discotech har etablerat sig som en betydande kraft inom den tyska och internationella reggaescenen. Deras sound är präglat av en unik kombination av traditionella jamaicanska rytmer och moderna elektroniska influenser. Genom att blanda genrer och experimentera med ljudlandskapet har de skapat sin egen distinkta stil och gjort sig kända för sina innovativa produktioner och remixar.

Genom åren har Silly Walks Discotech samarbetat med en rad framstående reggaeartister och etablerat sig som en eftertraktad producent och remixare. Deras samarbeten inkluderar namn som Gentleman, Alborosie, Romain Virgo, Cecile, Busy Signal och många fler. Deras produktioner har mottagit internationellt erkännande och nått ut till en bred lyssnarskara över hela världen.

Utöver sina produktioner är Silly Walks Discotech även kända för sina dynamiska DJ-set och liveframträdanden. Med en eklektisk mix av reggae, dancehall och andra karibiska rytmer skapar de en oemotståndlig energi och får publiken att dansa och ha en fantastisk tid.

Silly Walks Discotech har spelat på otaliga festivaler, klubbar och evenemang runt om i världen och deras musik har tagit dem till platser som Jamaica, Tyskland, Storbritannien, Frankrike och många fler.

Med sina banbrytande produktioner, DJ-set och passion för reggaemusik har Silly Walks Discotech blivit en ikon inom genren och fortsätter att vara en drivkraft inom den internationella reggaescenen.

Med oss under kväll har vi även Dj Lemain, Dj Anne och Dj Easy buckets (STHLM)

Dessutom bjuder 1 Dancehall GBG på en dansuppvisning med Prince Black Eagles från Jamaica.

 

OBS! För att besöka våra nattklubbar krävs medlemsskap. Ansök på instagam @nefertiti.se

 

 

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies