Sløtface | Nefertiti

Sløtface

Den här konserten har redan varit

Datum: 1 dec
Pris: kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 22:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 20 år
Fri Entré

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.
Åldersgräns 18 år.

”Hej.

Du får det här mailet eftersom du har köpt biljett till fredagens konsert med Sløtface. På grund av en dubbelbokning kommer konserten att flyttas från Nefertiti till Folk (Olof Palmes Plats, 413 04 Göteborg). Dessutom kommer det att bli fri entré!

Ta med dina vänner till Folk på fredag. Sløtface går på scen cirka 22:00.
(Dina biljetter kommer att återbetalas till det kort / konto som användes vid köpet.)”

Jämmer, elände och världens förestående undergång blir inte roligare än med den norska poppunk-orkestern Sløtface. Tunga låttexter om sådant som politik, sexism, mental ohälsa och personliga tillkortakommanden bakas in i musikalisk lust och levereras med fläkt.
Haley Shea är för Sløtface vad solen är för vårt solsystem. Bandet har sicksackat mellan rockgenrer, omformat sin visuella framtoning, alternerat medlemmar och till och med bytt namn. Det sistnämnda är en sanning med modifikation. Bandnamnet uttalas fortfarande
”Slutface” – som det också stavades till en början. I all denna rörlighet har Shea varit konstanten vilket allt snurrar kring. Denna bandledare har anfört detta musikaliska kollektiv med ett självsäkert uttryck, som kombinerar slagkraftiga låttextrader, dränkta i politiskt patos, med en musik som bär punkens ös och poppens känsla för melodi och klatschighet. Därtill ska Shea och gängets livespelningar vara en sjuhelsikes resa.

 

Liknande Evenemang

Abstract Crimewave

Lördag 16 november
Läs mer

Summer Sessions: Julia Lov

Fredag 19 juli
Läs mer

Summer Session: Mapei

Fredag 12 juli
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies