Summer Sessions: Julia Lov | Nefertiti

Summer Sessions: Julia Lov

Fredag 19 juli

Datum: 19 jul
Pris: 200 kr
Insläpp: 17:00
På Scen: 19:00
Stänger: 23:00
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

Summer Sessions presenterar: Julia Lov Live på Nefertiti, 19 juli

Våren 2024 släpps EP:n ”Kyss mig snabbt i otakt”, men redan nu är Julia Lov artisten på allas läppar. Med över 123 000 lyssnare per månad och miljontals streams på Spotify är popromantikern Julia Lov en artist i tiden.

När Julia Lov och Kid Eriksson (Tjuvjakt) möttes i studion uppstod magi. Tillsammans har de skapat ett musikaliskt uttryck som både är tidlöst och aktuellt. Soundet, som först hördes på Julias debut-EP ”Stora drömmar säger aldrig goodbye” från 2023, påminner om den ikoniska svenska popmusiken skapad av Veronica Maggio och Oskar Linnros, eller tidiga Mauro Scocco. Kids produktioner tar med Julias röst ut i ett landskap av organiska instrument och arrangemang, och deras skapande förnyar den svenska popgenren.

Som den dagdrömmare hon är, lever Julia Lov stora delar av sitt liv genom eskapismens lins. Med sin sköra och självklara röst beskriver hon sina innersta drömmar, och i de detaljrika texterna finns ofta en viss desperation och självkritik. Julia vill skapa musik som tilltalar likasinnade; hopplösa romantiker som snarare lever i framtiden än i nuet.

23-åriga Julia Lov från Stockholm har blivit en förebild för unga människor som kämpar med att våga vara sig själva. Hon brinner för jämställdhet och acceptans, och för allas rätt att bejaka sin identitet utan att delas in i fack.

Följ med oss på en magisk kväll med Julia Lov, en del av vår Summer Sessions konsertserie. Missa inte chansen att uppleva en av Sveriges mest lovande popartister live på scen!

Liknande Evenemang

Abstract Crimewave

Lördag 16 november
Läs mer

Summer Sessions: Julia Lov

Fredag 19 juli
Läs mer

Summer Session: Mapei

Fredag 12 juli
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies