The Headhunters (US) | Nefertiti

The Headhunters (US)

Onsdag 8 november

Datum: 8 nov
Pris: 340 kr
Insläpp: 18:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 19:00

Upplev en legendarisk kväll med The Headhunters på Nefertiti Jazzklubb! Vi är stolta över att välkomna detta ikoniska jazz-funkband till vår scen den 8e November för en oförglömlig konsert.

The Headhunters är känt för sin unika och nyskapande stil som kombinerar jazz, funk och fusion. Bandet bildades i början av 1970-talet som en sidoprojekt av medlemmarna från Herbie Hancocks berömda Mwandishi-band. Med deras revolutionerande musik och experimentella ljud blev The Headhunters snabbt en drivande kraft inom jazzfusionen.

Bandets sätt att blanda jazzens komplexitet med funkens pulserande rytmik banade vägen för en helt ny genre. Med sina hypnotiska basgångar, virtuosa solon och funkiga rytmer skapade de en unik musikalisk upplevelse som tog världen med storm.

The Headhunters har sedan dess fortsatt att leverera fantastisk musik och inspirera en hel generation av musiker. Deras banbrytande album ”Survival of the Fittest” och ”Straight from the Gate” har cementerat deras plats som en av de mest inflytelserika och innovativa grupperna inom fusion och funk.

Under deras liveframträdanden bjuder The Headhunters på en energisk och dynamisk show som kombinerar improvisation med tighta arrangemang. Förvänta dig svängiga grooves, sprakande solon och en fantastisk spelglädje som kommer att få dig att dansa och röra dig till deras hypnotiska rytm.

Missa inte chansen att uppleva The Headhunters live på Nefertiti Jazzklubb den 8e November! Detta är en konsert som kommer att fylla lokalen med en härlig atmosfär av funk och jazzfusion. Boka dina biljetter i förväg för att säkra din plats till denna magiska musikupplevelse.

Kom och bli en del av historien när The Headhunters intar Nefertiti Jazzklubb för en kväll full av fantastisk musik, groove och dans. Detta är ett evenemang som du inte vill missa!

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies