The Latin Kings | Nefertiti

The Latin Kings

Den här konserten har redan varit

Datum: 11 feb
Pris: 395 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 20:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

De svenska hiphop-pionjärerna The Latin Kings förbereder sig inför att återinta scenerna runtom i landet. Den 11 februari kommer Dogge, Rodde, Tito och Azzan till Göteborg för en konsert på Nefertiti.

”Känns kul att få turnera och möta publiken med The Latin Kings nästan 30 år efter debutalbumet”, berättar Rigo Topaz.

1994 släppte The Latin Kings sitt banbrytande debutalbum ”Välkommen till förorten”. Här kom tre tonårsgrabbar som rappade på svenska, samplade Emil i Lönneberga och rimmade på cool och pistol. Med sina självbiografiska texter berättade de om ett Sverige som få kände till och blev snart Sveriges mest etablerade hiphopartister. Nu åker originalmedlemmarna Dogge Doggelito, Rigo Topaz (Rodde), Azzan Jaxx och TITO ut på turné och bjuder på sina klassiska hits i en oförglömlig show.

”Jag längtar efter att komma ut på vägarna igen och bjuda på alla klassiker med Rodde, Tito och Azzan”, fortsätter Dogge Doggelito.

Information om lokaländring:
På grund av logistiska skäl byter vi lokalen av Göteborgskonserten med The Latin Kings den 11 februari 2023. Konserten som skulle ägt rum på Trädgår’n äger nu rum på Nefertiti på Hvitfeldtsplatsen 6.

Samma datum (den 11/2) och samma scentid (kl. 20:00) gäller. Redan köpta biljetter gäller fortfarande och behöver inte bytas. På Nefertiti öppnar dörrarna och barerna kl. 18:00.

Liknande Evenemang

Jeru The Damaja (US)

Fredag 5 juli
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies