Throwback Fridays Afterwork | Nefertiti

Throwback Fridays Afterwork

Den här konserten har redan varit

Datum: 28 jul
Pris: kr
Insläpp: 17:00
På Scen: 17:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år
Fri Entré

Throwback Fridays: Nefertiti’s Afterwork

Ta ett steg tillbaka i tiden och anslut dig till oss varje fredag från 17:00 till 22:00 för en nostalgisk resa på Nefertitis Afterwork. Var redo för en oförglömlig kväll fylld med god mat, läckra drinkar och de bästa R&B-låtarna från 90- och 2000-talet.

Njut av vår helt nya sommarmeny, noggrant utformad för att kittla dina smaklökar. Från läckerheter till uppfriskande cocktails kommer våra kulinariska erbjudanden att göra din kväll till en riktig njutning. Smaka varje tugga medan du umgås med vänner och kollegor, och njut av den livliga atmosfären på vår festivalliknande uteservering.

Och självklart, hjärtat i varje bra fest är musiken! DJ Breeze, en sann expert på R&B-hits, kommer att sätta den perfekta nostalgiska stämningen. Från klassiska hits till bortglömda pärlor tar DJ Breeze med dig på en musikalisk resa och återuppväcker alla de älskade minnena från 90- och 2000-talet.

Så markera din kalender och samla ditt gäng för en otrolig fredagskväll på Nefertitis Afterwork. Anslut dig till oss på vår rymliga uteservering, den ultimata sommarhängsplatsen. Oavsett om du minns de gamla goda dagarna eller helt enkelt letar efter en kväll fylld av skoj, är Throwback Fridays platsen att vara på.

Kom och upplev den perfekta kombinationen av fantastisk mat, läckra drinkar och nostalgiska R&B-låtar. Var redo för en oförglömlig afterwork-upplevelse på Nefertitis!

Liknande Evenemang

DJ Boogie Blind (US)

Fredag 15 mars
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies