UK Fire | Nefertiti

UK Fire

Söndag 30 april

Datum: 30 apr
Pris: 200 kr
Insläpp: 22:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 20 år
På Scen: 22:00

Nefertiti tillsammans med YIC, är stolta att presentera UK Fire – en oförglömlig klubbkväll på Valborgsmässoafton med två av Storbritanniens mest eftertraktade DJs: Niro (D-Block Europe) och Jocewavy.

UK Fire firar eldarnas kväll, Valborgsmässoafton, söndagen den 30e april, öppnar kl. 22:00 och stänger kl. 03:00. Detta är en natt som du absolut inte vill missa!

D-Block Europe-medlemmen Niro har blivit hyllad för sin mixning av hip hop och R&B-genrerna, och han har snabbt blivit en av de mest eftertraktade DJs i Storbritannien. Tillsammans med Jocewavy, som har öppnat up och jobbat med världsartister som bland annat A-Boogie, Kodak Black och Trippie Redd. Dessa två kommer att leverera en upplevelse som kommer att få dig att dansa hela natten!

Warm up för kvällen är Nefertitis egna stjärna: Dj Lowkey C

För mer information om UK Fire och hur man hamnar på Nefertitis gästlista denna kväll, kontakta @nefertiti.se på instagram. Vi ses på dansgolvet!

**OBS VIKTIG INFORMATION! Nefertiti är en medlemsklubb som kräver antingen medlemskap eller att man finns på gästlistan för att besöka klubben. Om du har köpt en biljett till UK FIRE-festen, så garanterar det inte din entré till klubben. Du måste ha blivit godkänd på gästlistan för att få inträde. Endast de som är godkända på gästlistan kommer att få entré till klubben, och vår entrépersonal godkänner inte inträde för de som inte är godkända. Så det är viktigt att du har blivit godkänd på gästlistan innan du köper din biljett. Notera att om du köper en biljett utan att vara godkänd på gästlistan, så kommer du att nekas inträde och Tickster kommer inte att återbetala din biljett. Vi rekommenderar att du kontrollerar med klubben för att se om du är godkänd på gästlistan innan du köper din biljett.

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies