What’s Good | Nefertiti

What’s Good

Den här konserten har redan varit

Datum: 17 mar
Pris: 150 kr
Insläpp: 23:00
På Scen: 23:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

Fredagarna på Nefertiti har fokus på tropisk musik & dans i genrer som afrobeats, afrohouse, dancehall, kuduro, baile funk & Amapiano. Bubblande dansgolv både inne och på Nefertitis stora uteservering tar oss på en exotisk resa till Jamaica, Nigeria och Rio. På What’s Good lämnar man bekymmer hemma och släpper loss, vågar ta ut svängarna på dansgolvet och träffa nya spännande människor.

Nu på fredag den 17/3 har vi finbesök från Stockholm: Mike Yangstar är en Sveriges hårdast jobbande DJs och klubbpromotor. Han ligger bakom klassiska evenemang som Nuh Linga, Sunday Dreams och One Love Cruise. Har du någonsin festat på en galen dancehallklubb i Stockholm är chansen stor att det var Mike som styrde den festen. Med sig har han Mc Samo på micken. För att få rätt feeling efter livekonserter med Kabaka Pyramid har vi även bokat Göteborgs egna Rough Lynx Soundsystem samt vår resident Lemain. Ladda inför en tropisk natt med värme och glädje helt fritt från snö, slask och sura miner.

OBS! För att på Whats Good behöver ditt namn finnas med på vår permanenta gästlist. För att ansöka om plats på listan skriver ni till @whatsgoodgbg på instagram. Vi lägger bara till ett limiterat antal platser varje vecka och vi väljer ut gäster för att skapa en perfekt vibe och balans på dansgolvet.

Följ på Instagram @whatsgoodgbg

Liknande Evenemang

DJ Boogie Blind (US)

Fredag 15 mars
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies