What’s Good Afterparty | Nefertiti

What’s Good Afterparty

Fredag 21 juli

Datum: 21 jul
Pris: 150 kr
Insläpp: 23:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 23 år
På Scen: 23:00

Välkommen till en oförglömlig kväll full av musik, glädje och fest! Den 21e juli kommer Timbuktu, Helt Off och Movits att inta scenen på Pustervik för att bjuda på en spektakulär konsertupplevelse. Det blir en konsertkväll du inte vill missa!

Men festen slutar inte där! Efter konserten fortsätter vi äventyret på Nefertitis fantastiska uteplats, som förvandlats till ett festivalområde för en storslagen efterfest. Här väntar ett dansgolv, flera barer och en mängd aktiviteter som basketmaskiner och pingisbord. Du kan njuta av den somriga festivalmaten och umgås med dina vänner under stjärnorna.

Efterfesten är ett samarbete med klubben Whats Good och kommer att starta kl. 23:00. DJ Large, Jason Diakité och Champion Jr kommer att vara värdar för denna dansanta tillställning och hålla stämningen på topp hela natten. Deras blandning av musikstilar kommer att få dig att släppa loss på dansgolvet och skapa minnen för livet. Dessutom så spelar DJ Melina (Sthlm), DJ Elemina och DJ Brew!

Så kom och fira sommaren på bästa sätt! Upplev en magisk konsert på Pustervik och fortsätt sedan festen på Nefertitis otroliga uteplats. Detta blir en kväll att minnas!

OBS: Evenemanget har begränsat antal biljetter, så se till att säkra din plats i förväg genom att besöka vår hemsida eller kontakta biljettförsäljningen. För att gå på Nefertitis nattklubbar behöver du signa upp för medlemskap. Detta görs på instagram @nefertiti.se. Hör av dig i direktmeddelanden så får du instruktionerna som behövs.

Vi ses på Pustervik och Nefertitis för en kväll full av musik, dans och glädje!

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies